DeLice

Konu sahibi son olarak 2572 gün önce görüldü
Uyusam RüyaLar Kandırıcak , Uyumasam GerçekLer Acıtıcak..

SorarLarsa ßeni Sana ßir güLüşü Vardı ßen ÇaLdım dersin..

ßiz Kayßedeceğimiz Herşeyi Kayßettik ! Şimdi Kayßedeceği ßirşeyi oLanLar düşünsün..

" Kısacık ßir Ömürdür Hayat ,

Uğruna Upuzun AcıLar çektiğimiz "

HayaLimin Ortasında , Meyhane Masasında ßir Kadeh ŞarapLa çıkıp ßaLıkLara Yem atmak Denizde Taş YuvarLamak ah iStanßuL Ah...

Seni iLk gördüğüm günden ßeri Unutamadım , Sana takıLdı akLım GeceLeri hiç Uyuyamadım..Hiç mi Sevmedin ßeni GözyaşLarımı Görmedin , ßana Hiç mi değer vermedin..HaLa Seni ßekLiyorum Umudumu UfukLarda ßuLdum , ßuLuştuğumuz O YerLerde Hep Seni aradım durdum.. Gece SaçLım Hüzün ßakışLım SeninLe ßir oLup ßuLutLara....

KaLßi aŞk Geçirmez Yarası ZırhLıdır , güLüşünde ßirşey var Hep iÇime Dokunur, ßir derdi var ßeLLi anLatmıyor anLatsa KurtuLur..

ßana Yeni ßir Kafa Lazım Eskisi Çok düŞünüyor..

Şımarıcak Kimsen oLmayınca Hayat Seni Koskaca ßir adama çevirir..

Tüm DüşmanLarıma SesLeniyorum aLkoL gißisiniz SizinLe Kafa ßuLuyorum..

Tamam Küfür ßenim ağzıma Yakışmıyor oLaßiLir Ama Sizin üzerinizde çok güzeL duruyor..

akLımı Denize sokup düşünceLerimi ßoğasım var..

ßakmayın güLüyoruz FaLan ama , Hiçte iç aÇıcı değiL HaLimiz..

Hayat ßana Hiç YeşiL ışık Yakmadı , Sorun değiL ßen zaten Kırmızıda Hiç durmadım..

Ey gönüL Sen sen oL Kimsenin gönLünü Yıkma.Dikenin Ucuna Çık da Edep Çizğisinden Çıkma..

Kafa Yapan Herşeye Saygımız Sonsuz..

ELeştiriye Açık ßir inSanımdır Ha ipLemem o Ayrı..

YeniLen En ßüyük Kazık VeriLen en ufak TavizLe ßaşLar..

"Önce Herşeyi Siyaha ßoyamak Lazım, Sonra Kurumasını ßekLeyip üStüne ßeyaz HarfLerLe Yeni ßir hikaye Yazmak" işte ßuna " Unutmak " diyoruz.

Geri