Grifikir
Altın Üye
yemeğini zamanında ver parçalamasın seni :grifikir:
az hırçın mı? bu kız gece nasıl bir enerji depoluyorsa sabahına hepsini boşaltıyor üzerime
saçımı ısırıyordu bu sabah açlıktan garibim![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yemeğini zamanında ver parçalamasın seni :grifikir:
az hırçın mı? bu kız gece nasıl bir enerji depoluyorsa sabahına hepsini boşaltıyor üzerime
saçımı ısırıyordu bu sabah açlıktan garibim![]()
yemez benim kızım ilgi bekliyor sadece : )yemeğini zamanında ver parçalamasın seni :grifikir:
kız değil mi insan hayvan hepiniz aynısınız shdjaj
yemez benim kızım ilgi bekliyor sadece : )
kız değil mi insan hayvan hepiniz aynısınız shdjaj![]()
arada kalmışsın yeni farkettimDovusuyonuz arada galiba. Guzel guzel
Teşekkür ederiz ablası :dyg:Çok güzel ama bu.
bu sevilmez mi baksana şuna sen sevmesen de zorla sevdirirNormalde kara kedi sevmem ama senin ki çok şeker, maşallah tü tü![]()
sağol kumral senin de kedisever biri oldugunu biliyorum : )Çok güzel kareler ya bakıp bakıp tekrar bakıyorum. Yerime öp bol bol @Sakura![]()
Siyah kedide en sevdiğim renk çok asil duruyorçocukken siyah kedi görünce saçımızı çekerdik heyt be
Çok şeker ve resimlerde göründüğü kadarıyla bi okadarda cadı birşeye benziyor![]()
o son foto ♡♡♡allahım ne tatlı..
Bende kedileri çok seviyorum ama annem ve kız kardeşim sevmiyor :/
Hele bir de sabahları kapıdan çıkarken bacaklarıma dolanıp akşamları da gelince kapıya koşması çok güzel bir duygu biliyor musun,iyi hissettiriyor insana kendisini. İkna edebilirsen al derim canım : )