Delibal Filmi Nerede Çekildi

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Pekçok başarılı yapımın sahibi ay yapım yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı yeni sinema filmi “Delibal” Kasım ayında seyirciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Yıldırım Türker’in üstlendiği filmin çekimleri önceki gün İstanbul’da başladı. Müzik ve motor tutkunu olan Barış karakteri için 7,5 kilo vererek zayıflayan ve saçlarını uzatan Ulusoy aynı zamanda özel bateri ve motosiklet sürüş dersleri aldı. Aynı üniversitede öğrenci olan Barış (Ulusoy) ve Füsun’un (Tuğutlu) masalları aratmayan aşk hikayesini konu alan film tutkulu ve sürprizlerle dolu bir aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

Filmin çekimleri Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbulun farklı mekanlarında yapıldı.

Film çakma çıkmış sanırım :p

"Kendine iyi bak, çünkü ben beceremedim..." adjhgkj

Arkadaşlar bakın, böyle antin kuntin filmleri deli gibi izliyorsunuz, sizin yüzünüzden bol ödüllü, bol oscarlı, sezonun en başarılı yapımlarını sinemalarda göremiyoruz. Görsek de en fazla 3-5 gün vizyonda kalıyor, o da artık virüs gibi her yeri sarmış olan Cinemaximum'un ta Marmara Park'taki salonlarında.

Marmara Park'a gitmek için Metro ya da Kamil Koç'tan bilet almamız gerekiyor ya, kendinize biraz çekidüzen verin.

abi film nerde çekildi?

istanbul nişantaşı civarı deyin bitsin.

1 paragraf yazı var motor dersi almış vapura binmiş uçaktan atlamış vs :T:

en sevmediğim şey cevabın uzaması.

"Kendine iyi bak, çünkü ben beceremedim..." adjhgkj

Arkadaşlar bakın, böyle antin kuntin filmleri deli gibi izliyorsunuz, sizin yüzünüzden bol ödüllü, bol oscarlı, sezonun en başarılı yapımlarını sinemalarda göremiyoruz. Görsek de en fazla 3-5 gün vizyonda kalıyor, o da artık virüs gibi her yeri sarmış olan Cinemaximum'un ta Marmara Park'taki salonlarında.

Marmara Park'a gitmek için Metro ya da Kamil Koç'tan bilet almamız gerekiyor ya, kendinize biraz çekidüzen verin.

Altına imzamı atarım. Cinemaximum'a her hafta şikayet maili atıyorum hala saçma sapan filmleri getiriyorlar. Yerli komedi, sözde romantik ve cinli minli korku filmleri... Tamam yerli de olsun ama Nuri Bilge Ceylan nerede, Zeki Demirkubuz nerede? Fransa'nın Oscar adayı olan Mustang nerede? Hiçbiri girmiyor. Seviyeyi yükseltelim artık.

Filmin sonunda çocuk ölüyormuş gitmeyin boşverin .

Çağatay çok iyi oynadı diyorlar bu film için ama izlemedim ben :p

Vıcık vıcık aşklı şeyler sarmıyor beni.

Geri