Delibal (2015)

Konu sahibi son olarak 966 gün önce görüldü
192563.jpg

Vizyon Tarihi: 25.12.2015

Yönetmen: Ali Bilgin

Senarist: Yıldırım Türker

Tür: Romantik, Dram

Süre: 117 dk.

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Mustafa Avkıran, Nazan Kesal, Toprak Sağlam, Bahtiyar Engin

Konu: Aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar.

[YOUTUBE]_A-k9FYBF5g[/YOUTUBE]​

Nasıl bi filmdir bu her yerde reklamı....
Rezervasyon falan. Sırf meraktan gidicem.

karadenizle alakalı bi konseptmi var delibal falan ?

Bence gitmeyin ben beğenmedim :kiki:

konu leş. klasik türk filmi, duygu sömürüsü vesaire saçmalıklar. boşa para vermeyin elbet internete düşer.

ben bu adamı sevmiyorum arkadaşlar çok istedi ama gitmem

Hiç güzel değil bosverin.
Türk filmi meraklısı ergen kızlara göre :p

Bipolar bozuklugunu tan yansitmadigini dusunuyorum, karisinin bunu bilmemesi imkansiz. Keske hastalik hakkinda daha derin bisiler anlatilabilseydi film. Bi'de hani cocuga vurduktan sonra hemen ne yaptim ben gibi seyler diyor. Bunu hemen fark edicek bi ruh halinde olmuyorlar ki yani hemen toparlanma ya da belli etmeme durumunda degiller.

Filmi izlerken bir kac yerinde kacırdım konunun gidişatını ..
intihar sahnesınden baslaması , Sonrasında konuyu ıslemesı benı bu duruma sokmustu acıkcası .
Ama sıkıldım dıyemem fılmı ızlerken ..
Bipolar bozuklugu tam yansıttıgını dusunmuyorum acıkcası ..
Duygu gecıslerı yetersız gıbı geldı bana (:

Geri