Deli Dünyam

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1213 gün önce görüldü
Bendeeeeeeeee ♥

images

Ne güzel söyluyon abla
Kimsenin tarlası değil hayatımız ama hep bir şeyler ekiyorlar, sonra üstüne basıp geçiyorlar .
Sesini yerim senin kapanış senin olsun ♥

[YOUTUBE]uSISQjMFClk[/YOUTUBE]

Şimdilik bu kadar bay.​

Ben bu başlığı başka yerde de görmüştüm yalnız orda kapsıyamıyordu.başlığı atan kişide buna sitem ediyordu

Ben bu başlığı başka yerde de görmüştüm yalnız orda kapsıyamıyordu.başlığı atan kişide buna sitem ediyordu

Evet orada kapsatamamıştım ama burada deli dünya'ma yeni isim taktım. İllaki o başlık olacaktı işte ve oldurdum mutluyum.
Kapsatıyorum şimdi :anla::u4:
Olmuş dimi ?
Bence olmuş

Evet orada kapsatamamıştım ama burada deli dünya'ma yeni isim taktım. İllaki o başlık olacaktı işte ve oldurdum mutluyum.
Kapsatıyorum şimdi :anla::u4:
Olmuş dimi ?
Bence olmuş

Ora bozuk burada bozuk ama her bişi burda çalışıyor gibi (: olmuş gibi kapsatıyor gibi

Olur tabi niye olmasın.hatta şöyle yapabiliriz parası yollarsan ben senden vekalet alıp senin adına kesebilirim.güzel fikir değerlendir

Yani diyorsun ki ben dolandırıcıyım pekala :d Hesap numarası alayım

Yani diyorsun ki ben dolandırıcıyım pekala :d Hesap numarası alayım

Kesinlikle katılmıyorum ben hem sevap pointimi yükseltmek amaçlı hemde senin işin görülsün diye şeyettim.şuan heyacandan hesap numaramı unuttum lütfen bunu yapılacaklar listesine ekleyelim

Kesinlikle katılmıyorum ben hem sevap pointimi yükseltmek amaçlı hemde senin işin görülsün diye şeyettim.şuan heyacandan hesap numaramı unuttum lütfen bunu yapılacaklar listesine ekleyelim

Hiç değişmemişsin yıllardır bulamadığn parayı hala bulamamıssın :d
Söz birgün piyangoyu tutturursam sana çiftlik alacam istediğin kadar sevap pointini yükseltirsin :d

Friends 'i bu kadar geç izlemeye başladığım için çok pişmanım.
90larda çekilse de muazzam bir mizahla çekilmiş ve gerçekten güldürüyor :)
10 sezon olması bence haksızlık. Sadece 3 sezon kaldı bu daha da haksızlık :(

Kaybolan yıllardan vazgeçtim.
Biri bana insanlara karşı yitirdiğim güveni geri verebilir mi?

Nasılsınız?
Fesat mısınız hala?

06314938ade82dacb3ff491f6b0cc309.jpg

Geri