Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hafızayı aktive eden şeyler vardır, tanıdık kokular sesler görüntüler gibi. normal insanların çoğunda böyledir
normalde böyledir
ama benim için sözcükler böyledir. belli başlı kelimeler. ‘beyaz’ gibi, ‘gamze’ gibi ‘kuş’ gibi, ‘saç’ gibi, ‘çerkes’ gibi ve daha birçok kelime..
düşünmeme bile fırsat bırakmadan seni hatırlatan şeyler bunlar. ömrümün sonuna kadar da böyle olacak muhtemelen
böyle olmasından pişman değilim. aksine umarım hep böyle kalır. çünkü;
bu sözcükler senin artık. senin sözcüklerin.
değer verdiğin birinden aldığın kitapta güzel şiirler bulmak, sanki o aşkı tekrar yaşamak gibi, eskiyi üzülmeden yad etmek gibi, yaşananlara ve zamana rağmen çok değerli birşey, belki de bir kişinin elindeki en değerli şeydir hala, kimbilir .. zaten şiir ne zaman kötü duygulara sevk etmiş ki insanı.
bana ilgi alaka veya sevgi gösteren herkesi uzaklaştırıyorum kendimden, farkında olmadan. belki ‘yeni’ olan hiçbirşeye hazır olmadığım için, belki de tekrar kırılmamak için yaptığım bir refleks. bilmiyorum