Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sarılamıyor olabilirim sana, kokunu bilmiyor olabilirim, gözlerine uzun uzun bakmamış olabilirim, bu seninle olmadığım anlamına gelmez, bu sensizim demek değil...
Nefesim kesiliyor ama ölmüyorum, boğuluyorum sadece.Buna bir veda diyebilirsiniz ama neye ve kime olduğunu bilmiyorum.Her gün ölecek gibi veda ediyorum.
Bazen uyuyup uyanınca değişen tek şey, yarım yamalak görülen rüyaların göz altlarını her geçen gün daha da kırıştırmasıdır..
Yalnızsındır.Ve bunu en iyi bilen yastığın boş kalan tarafıdır.
Herşey seninle güzel.
Dokunulmadıkça unutulan her şey gibi, bu cümle de tüm belirsizliğiyle zamana teslim olmuş ve kullanılabilirliğini yitirmişti benim için. Ta ki; dünyama dahil olan her insanı muhattap almamam gerektiğini öğrenene kadar. Bu kadar basit.
Zaten sonuna nokta dayandıramıyorum bu cümlelerin. Emekli maaşına yürüyen ninenin buruk sevinci ve şiş bacakları gibi ağır aksak, yarım yamalağım.
E, çayım soğuyor.