Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok şey vardı anlatılacak.
O yüzden sustum.
Birini söylesem diğeri yarım kalacaktı.
Az zamana çok şey sığdırmamız
gerekiyordu.
Ben de sadece gözlerinin içine bakıp
sustum.
Sen duydun mu, sustuklarımı?
Onu iliklerimde saklayacağım, onu en kuytu yaralarımda.. Cızırtılı bir radyo istasyonunda çalınan eski bir yunan şarkısında, bir fesleğenin dokunduğumda ellerimde bıraktığı o kokuda..
"Yaşanmışlık" dediğimiz her şey gerisinde acı bırakıyor. Ben bir acıya daha katlanabileceğimi sanmıyorum. O yüzden diyorum sana "bırak", "bırak, yarım kalsın"..
“Yazdığım söylediklerimden farklı,
söylediklerim düşündüklerimden farklı ,
düşündüklerim ise düşünmem gerektiği gibi değil
ve bunların da hepsinin sonu ” Karanlığa ” gidiyor”
— franz kafka
“Ama yanında olsam, arada bir elimi alnına koysam, gözlerine dalsam, bakışlarını ben odada dolaşırken üstümde hissetsem, senin için yaşadığımı bilsem, içim içime sığmasa, bu yaşama iznini versen bana;
” …ve şu yağmurlu gökyüzü de gülümsese biraz ne olurdu ? ””
— franz kafka
“Elmanın yarısı sen yarısı ben
Günümüz gecemiz evimiz barkımız bir
Mutluluk bir çimendir bastığın yerde biter
Yalnızlık gittiğin yoldan gelir”
— Oktay Rıfat Horozcu - Karıma
Rakı içilmeyecekse kavunla peynir niye var? Sigara içilmeyecekse yağmurla çay? Madem aşık olunmayacak, kadınlar ve adamlar niye? Madem büyük yanlışlar ve acayip maceralar olmayacak, niye hayat?
ben ihtiyaç duyulmak istiyorum. benim birisinin hayatında vazgeçilmez olmaya ihtiyacım var. bütün boş vaktimi, egomu ve dikkatimi yiyip bitiricek birine ihtiyacım var. bana bağımlı biri. karşılıklı bağımlılık.