Dekorasyon: Kara Tahtalar

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ev Dekorasyonu
Dekorasyon: Kara Tahtalar

Bütün bir duvarı koskocaman bir kara tahta haline çevirebilirsiniz...

basak_c3962253-ea2c-424e-8324-b726b7a54a56_7.jpg
Aklımda milyon tane şey var… git gide taşan yapılacaklar listesi, yaklaşan davetler için seçmem gereken menüer (davetlerin devamı sonra), cevap vermem gereken bir sürü e-mail, vs vs… Kendimi, yolunu kaybetmiş aklıma bye-bye derken bulduğumda aklımdakileri kağıda dökmeyi tercih ediyorum. Yazmak, kafamı toparlamamda, olaylara bir perspektif sunup öncelik sırası yapmamda yardımcı oluyor. İşte belki de bu yüzden siyah tahtaları hep dekoratif bir ev aksesuarı olarak sevmişimdir.​
basak_871d93fd-ff58-4be7-9ae9-48657d2f383c_7.jpg
Her odada fonksiyonel, mutfakta menü tahtası, çocukların odasında çizim tahtası, ofisde ilham tahtası, ve hatta salonda sürekli değişen bir resim olarak kullanabilirsiniz. Antik, barok bir çerçeve ile lüks bir hava katabilir, veya ağaç gövdesinden yapılmış bir çerçeve ile modern bir tarz yakalayabilirsiniz. Hatta bütün bir duvarı koskocaman bir kara tahta haline bile çevirebilirsiniz.​
Eğer şu an önünüzde bir kara tahta olsa, ne yazardınız?​
basak_a3c1cd5e-8bba-4a65-a2bd-cbc74eca3366_7.jpg

Çok sevimli yaa süper durmuş.
Teşekkürler canım :kiss:

hmm siyah pek sevmem ama fena durmamis sondan ilk secimimdir :)

Bütün bir duvarı koskocaman bir kara tahta haline çevirebilirsiniz...

kara-tahta-modasi-550529.Jpeg

"Aklımda milyon tane şey var. Git gide taşan yapılacaklar listesi, yaklaşan davetler için seçmem gereken menüler, cevap vermem gereken bir sürü e-mail, vs. Kendimi, yolunu kaybetmiş aklıma bye-bye derken bulduğumda aklımdakileri kağıda dökmeyi tercih ediyorum. Yazmak, kafamı toparlamamda, olaylara bir perspektif sunup öncelik sırası yapmamda yardımcı oluyor. İşte belki de bu yüzden siyah tahtaları hep dekoratif bir ev aksesuarı olarak sevmişimdir."
Evin her yerinde kullanılabilir

Her odada fonksiyonel, mutfakta menü tahtası, çocukların odasında çizim tahtası, ofiste ilham tahtası ve hatta salonda sürekli değişen bir resim olarak kullanabilirsiniz. Antik, barok bir çerçeve ile lüks bir hava katabilir veya ağaç gövdesinden yapılmış bir çerçeve ile modern bir tarz yakalayabilirsiniz. Hatta bütün bir duvarı koskocaman bir kara tahta haline bile çevirebilirsiniz.

kara-tahta-modasi-550531.Jpeg

kara-tahta-boyasi-3.jpg

211.jpg

cupcake-kara-tahta.JPG

kara-tahta-boyasi-9.jpg

yaz%C4%B1+tahtas%C4%B1+boyas%C4%B1++%281%29.jpg

Mutfaklarda-kara-tahta-dekorasyonu-06.jpg

Kadın&Kadın!

Çok sevdim ben bunu heee :D

Geri