dekolteli çalışan arayan şirketin iş ilanı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Esc aramışlar resmen kendilerine…
Allah akıl fikir versin.

Zaten böyle değil midir bazı iş yerlerine bu şartları kabul edenler girebiliyor..

Bir çok büyük/orta/şirket malesef bunu kriter olarak kullanıyo malesef. Bir şehrinizdeki en lüks özel hastahaneye gidip banko görevlilerine bakın mesela.

Bunu açık açık iş ilanlarında yazmıyorlar, ama mülakatlarda gözetiyorlar.

Bu şirketin talihsizliği şeffaf olması olmuş..

Bir çok büyük/orta/şirket malesef bunu kriter olarak kullanıyo malesef. Bir şehrinizdeki en lüks özel hastahaneye gidip banko görevlilerine bakın mesela.

Bunu açık açık iş ilanlarında yazmıyorlar, ama mülakatlarda gözetiyorlar.

Bu şirketin talihsizliği şeffaf olması olmuş..
Özel hastanedekilerin hedefinde bir doktorun dikkatini çekmek var ve kendi tercihleri diye düşünüyorum. Halkla ilişkiler departmanında çalışanlar da öyle ve manken gibi dolaşıyorlar.

Bir ilanda böyle bir şeyin yazılması ya da mülakatta söylenmesi, şayet kurumsal bir firma ise kesinlikle etik değil ve iş müfettişlerine şikayet edilebilir diye tahmin ediyorum.

Buna benzer 1ilan duymustum, cevremde 1i basvurmus ve is'e alinmisti ama ona ekstra beden olcusu de sorulmustu, kendileri de kiyafet teminin de bulunacaklarmis...

2cocugun var senin, yeterince renkli 1hayatin da var, otur oturdugun yerde, dedim...

Gitmedi. Benim sozumu dinliyor oldugundan degil, icine sinmedigi icin gitmedi. :d

Yatırım şirketiymiş. Bol para dönecek. Müşteri kendini rahat bir ortamda bulsun istemişler. Pazarlama olan her işte "Representable" temsilci aranır. İlyas Salman gibi birini kimse o işe almak istemez.

Pozisyon yönetici asistanı.
Yani özel kalem müdürü
Yani sekreter.

Seyahat falan da demiş.
Prezantasyonla alakası yok.
Metres arıyo adam.

Geri