Dekolte giyen kadın

Konu sahibi son olarak 1936 gün önce görüldü
Gundem den ziyade sacma sapan seyler bunalttin milleti bu nedir boyle

• Beğen
Tepkiler: ne
Surekli kadinlari konu aliyorsunuz biz kadinlar olarak biktik kime ne uzun adamla da olur dekoltede giyer orasini burasinida acar bunlar k9numu Allah askina
Kadınları hedef almak ıcın acmadım oyle bır dusuncem yok sohbet olsun maksat karalama yok dekolte gıyen erkek mı deseydım :D

Erkek deseydiniz çok güzel şeyler yazacaktım..
Kadın olduğu için yazamadım..

Detay vermemişsiniz, sırt, bacak vs.

Herkes dekolte giyemez, o işi geçsinler yakışanı var yakışmayanı var

derin bacak dekolteyse diz kapagı ve bacakların güzel olması lazım aksi taktirde giysenizde güzel durmaz
Sırt dekolteside yine sırtın güzelligine göre degisebilir
göğüş dekolteside neyse bunu es geç

Kadınları hedef almak ıcın acmadım oyle bır dusuncem yok sohbet olsun maksat karalama yok dekolte gıyen erkek mı deseydım :D
Diyorum ki acikca bak sıktın yeter artik sacma sapan bos seyler bunlar ve bu arada ne kadar nick degissende Gen oldugunu belli etme bu kadar

Bu tarz konuların görsellerle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şöyle sarışın bir hanımefendi nin sırt,bacak,göğüs dekolteli görselleri olsa daha sağlıklı yorumlar yapabilirdim

Bence sadece fiziği ile gündeme gelen kadınlar itici, öyle tipleri vasat buluyorum.

Böyle konular görselsiz açılmaz. O zaman çok sıkıcı oluyor.

A-aa foruma bak islami forum sitesi sanki kimse sevmiyor. Ben severim. Çok güzel duruyor. Giyin kızlar!

Herkes dekolte giyemez, o işi geçsinler yakışanı var yakışmayanı var

derin bacak dekolteyse diz kapagı ve bacakların güzel olması lazım aksi taktirde giysenizde güzel durmaz
Sırt dekolteside yine sırtın güzelligine göre degisebilir
göğüş dekolteside neyse bunu es geç
Lanet olasi fetisci...

Geri