Deka kimdir

Konu sahibi son olarak 2493 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar ben kim niye yazdım yazdılar yazdım cıktım.
Şaka bir yana ben genelde olarak deka diye torrent alamınde bilinirim iş hayatında lakabım haylaz koyucu diye bilirler.
ben bilgisayar hayatına 17 yasında basladım sımdı yasım 26 ,
liseyi düz lisede bitirdim Bilgisayar hayranlıgımdan dolayı bilgisayar prog ve tek okudum ç.ü da ama fayda gordunuz mu desenız görmedim hep dısarıda bilgi toplaya bu kıdeme geldim sadece mayısımıde 750tl fark ettıyor iş hayatında iş hayatıma gelinirse ben free calısıyor gerekırse calıgım yerın mudurune veya patronuna posta koyarım cunku bir iş yapılırken kımsenın işe karısmasını sevmem . bildigim dillerde ajax,.net 4.0 ,c#,java,mimari işlemci cizimleri

iş hayatında sıkıldık galıba hobilerime gelelim;
gezmeyi cok severım türkiyenin % 45 lik gezi yerlerini gezmişimdir.
yurt dısında alamanya ,daninmarka ,azerbaycan, hollanda gibi ülkelerini gezdim
bir hobimde hentbolldur bayılırım. 2012-2013 yılları arası turkıye birinciliği var bjk külübünde
ve paraşüt var birde bunu cok severım ozellıkle dağ paraşütünü her yıl giderim ama bu yıl gıdemedim askerlik dolayı kısmet ederse askerlık donusu gidecem surda kaldı bugunden ıtıbaren 123 gün sonra ver elini ben böyle birşeyim işte :D ::) :benmi:

Eğlenceli birisin anladığım kadarıyla birazda anlatım bozukluğunu düzeltirsek epey Favori olursun kolay gelsin ;o

Hoşgeldin :D
Memnun oldum

Okulundan fayda görmediğini açıklamana gerek yoktu çok rahat anlaşılıyor :cici:

Okulundan fayda görmediğini açıklamana gerek yoktu çok rahat anlaşılıyor :cici:

:)

Hoş geldin kardeşim.

hoşbulduk kardeşim

Hayirli teskereler.
teşekür ederim Soğuk Kahve
Hoşgeldin :D
Memnun oldum

hoşbulduk Jose

Eğlenceli birisin anladığım kadarıyla birazda anlatım bozukluğunu düzeltirsek epey Favori olursun kolay gelsin ;o

F klavye kullanıyor birazcık proglama dillerinden dolayı yazı yazmam bozuktur :cici:

Askerligin bitsin. Dag parasutune beraber gidebiliriz :) Guzel hobilerin var, begendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri