Sevgiliniz için değişir miydiniz yada sizi öyle kabul etmesini mi isterdiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya su oldugu gibi kabul et ile kendimi cok seviyorum zirvaligina o kadar sinir oluyorum ki. Zannedersin herkes bir melek, sutten cikmis ak kasik.
Arkadas, bir insan seni daha iyi hale getiremiyorsa, o insanin hayatinda ne isi var? Dinini degistirsin veya temel dogrularini degistirsin demiyorum. Ancak, cok sinirlisindir, sinirlenince agzindan cikani kulagin duymuyordur. Evet efendim, degiseceksin. Usengec birisindir, daha dakik olmani istiyordur, hakkidir. Icine kapaniksindir, senin icin en azindan bazi kosullarda, kabugunu kirmana yardim etmek istiyordur, beraber ustesinden gelirsiniz.
Ya tembelliginizden bahaneniz de hazir, gecin efendim bunlari. Bir ozelestiri yapin, gerekiyorsa beraber toparlarsiniz birbirinizi.
Ben su yasima kadar, etrafimda gordugum iliskilerde gidip dinini degistirmelerini bekleyenine rastgelmedim Qasem.Yanlış tavur ve davranışkarın değişmesi bağlamında eyvallah...
Ama soruda çok muğlak shini...
Değişimden ne kastedildiği belirtilmemiş![]()
Bence dövelim...Ben su yasima kadar, etrafimda gordugum iliskilerde gidip dinini degistirmelerini bekleyenine rastgelmedim Qasem.
Ama erkeklerden, kiyafete karisanlarina cok rastladim .p Bak, ikisi farkli seyler. Dunyaya bakis aciniz ve hayatinizi yasayis sekilleriniz benzemiyorsa, onu degistirmeye kalkamazsin, ozde bir uyumsuzluk vardir cunku. Ama, genel anlamda bir uyumunuz varsa, tavir ve davranislardaki seyler sorun olusturuyorsa, onlari cozmeye calisabilirsin.
Ki, bazen cidden birilerinin de yardimiyla daha cabuk ustesinden gelirsin. Beraber spor yaparsiniz, ilgi alanlarinizi genisletirsiniz, korkularinizin ustune gidersiniz vs vs.
Bunlar arasindaki farki bilmiyorsa da o artik kendi sorunu ne yapayim![]()
Ya su oldugu gibi kabul et ile kendimi cok seviyorum zirvaligina o kadar sinir oluyorum ki. Zannedersin herkes bir melek, sutten cikmis ak kasik.
Arkadas, bir insan seni daha iyi hale getiremiyorsa, o insanin hayatinda ne isi var? Dinini degistirsin veya temel dogrularini degistirsin demiyorum. Ancak, cok sinirlisindir, sinirlenince agzindan cikani kulagin duymuyordur. Evet efendim, degiseceksin. Usengec birisindir, daha dakik olmani istiyordur, hakkidir. Icine kapaniksindir, senin icin en azindan bazi kosullarda, kabugunu kirmana yardim etmek istiyordur, beraber ustesinden gelirsiniz.
Ya tembelliginizden bahaneniz de hazir, gecin efendim bunlari. Bir ozelestiri yapin, gerekiyorsa beraber toparlarsiniz birbirinizi.
Qasem, ayrintiyi bilmiyorum. Simdi karsindaki insana gunde 15 dk ayiriyorsan, soylenmis olabilir .pBence dövelim...
İnan Shini öylelerine denk geliyorsun ki,
Ya kitabını bırak benle ilgilen diyenine bike denk geldik okadar yani
Di gelde seni kitaptan kıskananı kaçıkla dövme
Not : Kaçık özel ifadedir lütfrn alıntılamayınız, öz cümlemi çalmayınız![]()
Qasem, ayrintiyi bilmiyorum. Simdi karsindaki insana gunde 15 dk ayiriyorsan, soylenmis olabilir .p
Dengesini de kurman lazim, ona da belirli vaktini ayirman gerekiyor. Ama zaten yeterince ilgilenmene ragmen, bunu soyluyorsa o zaman yine hayati yasayis sekilleriniz cok farkli, problem ona dayaniyor.
Ay forumun Guzin ablasi gibi hissettim kendimi![]()
Bir insan ailesini neden sever? Hic kimse 4/4 luk degildir Lefty. Herkesin bir kusuru vardir, ki her insanin ailesiyle sorunu olmasina ragmen onlari sever (cok buyuk bir problem yasanmamissaOlduğu gibi kabul etmiyorsanız bir insanı, neyini sevdiğinizi iddia ediyorsunuz ki?
"Zırvalık" tanımlaması da biraz abartı olmuş çünkü burada bahsedilen kişiliği oturmamış ve şekilden şekle giren insanlardı. Başkalarının lafı ile değişmez hiç kimse çünkü ilk başta bunu kendi iradesi ile istemelidir.
Kendi adıma hiç kimsenin lafı ile hiçbir yönümü ya da tavrımı değiştirmem.
Bir insan ailesini neden sever? Hic kimse 4/4 luk degildir Lefty. Herkesin bir kusuru vardir, ki her insanin ailesiyle sorunu olmasina ragmen onlari sever (cok buyuk bir problem yasanmamissa) Bir insani da genel itibariyle seversiniz ya da sevmezsiniz.
Bu bir de mantigi on planda tutan insanlar icin gecerli. Insanlari nedensiz sevebilenler de var.
Arti bazi iliskilere basladiginizda karsinizdakini tamamiyla tanimamis oluyorsunuz. Baskasi icin degismiyorsunuz zaten, kendiniz icin degisiyorsunuz : ))
Ayrica hic bir iliski problemsiz degil. Illa ki degisimler gerekecek, fedakarliklar gerekecek. Dedigim gibi bu degisimlerin hangi alanda olduguna dikkat etmek lazim.
Simdiki insanlarin aman efendim hic bir konuda degismem, beni kabul edeceksen boyle kabul et tavirlari bence ciddi sorunlar iceriyor. Iliskilerin uzun donemli yurumemelerin bir nedeni de bu bence.
Benim icin en onemli kriterdir, hayatimdaki insan beni daha iyi noktaya getiriyor mu? Icimdeki iyiyi ortaya cikartmama yardimci mi?
Bana destek oluyor mu?