birgün ölesine dolaşıorum dolaşıyorum fakat sundan yakınıorum neden insanlarımız böle çıkarcı dıye düsünüyorum. neden dar kafalı bır milletiz ınsanların giyimine kuşamına bakarak yargılıoruz ona göre davranıoruz insanların ben dedim o olcak anlayışı neden değişmiyor.neden dığer devletlerde bırcok faalıyet lüksken (anıme,manga,yönetim,kültür ) bakımından bızden daha ön plandalar neden olaylara at gozlüğüyle bakıoruz neden birseyleri değiştiremiyoruz.mutlulugun parayla olduğu bır kapitalist sistem var,neden eşit değiliz.vatan mıllet yavaş yavaş bölünürken yavaş yavaş kaosa doğru gıderken müdahale etmeyip dibe batmayı bekliyoruz.dibe batmaya deıide neden ülkemizi geliştirmeye calışmıyoruz.ögretmenler atanamıor halkla devlet savaş halınde ne yazıkki sürekli bır kaos var futboldada artık ısler cığrından çıkmaya başladı. neden başbakan halkı uyutmaya calısıor vatan millet deılde cebinee bakıor. bız ne yazıkki mal gıbı geldık mal gibi yaşıyoruz..artık uyanmaya ihtiyacımız var birşeyleri hemen kabul etmek yerine sorgulamaya çalışmıyoruz.gercekden durumdan mutlu olan ınsan varmı bunları bır düşünün hümanıst bır yaklaşım ıcerısınde deılız sadece paracı bır sıstemde yaşıoruz para para mutluluğun kapısını açıor artık
UYAN TÜRKİYE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YAZAR:Ali Güllü
UYAN TÜRKİYE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YAZAR:Ali Güllü