Değer vermek

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
İnsan ilişkilerinde bu tarz tabirler aslında vermek değil istemektir.
Örneğin; Değer veriyorsan, değer istiyorsun. Seviyorsan, sevilmek istiyorsun.
Uzun lafın kısası. Herşey karşılıklı hatırladınız mı, insan ektiğini biçmek ister.

Hani bazıları vardır değer verirsin, değersiz olursun. Hiç kimse sizi kara kaş ve kara gözünüz için sevmiyor... Sahip oldugunuz meziyetlerden hoşlanır ise o meziyetlere sahip bi insan tarafından değerli görülmek için değer verilir. Yani herşey aslında kişinin kendini daha iyi hissetmesi içindir, sizle bi alakası yok :S. Aynı şey sevgi için de geçerlidir. Haa karşlıgını uzun bi süre alamazsan yani ektiğini biçemezsen o tarlayı ateşe verirler yavrım. Romayı bile yaktılar ya siz kimsiniz. Küçük gezegenleri sizler mi yarattınız :S

Ne doluymuşum be :PPp

eger deger verdigin kisiye sahip cikmiyorsan, bencil davraniyorsan, deger vermenin anlami da kalmiyor. Bunun sonucu tabii ki de deger gorememek ile sonuclanir.

Cogu zaman bir insan birine deger veriyorsa, sadece deger vermek yetmiyor. Davranislarinla, konusmalarinla, herseyinle gostereceksin ki, kendin de gore bilesin.

Herkes herkese değer veriyor. Hepimiz birilerinin değerlisiyiz. Sokakta ilk rastladığımız insana bile sen çok değerlisin diyecek duruma gelmişiz.

Değer gördüğüm kadar değer veriyorum.Böylelikle hem sonradan pişman olmuyorum hem de daha mutlu oluyorum.

Değer vermek sadece sözle değil,davranışlarınla da hissettirilirse ancak gerçek anlamını bulur..

EkoL
ben sana anlatayim mi nasil oluyor deger vermek???

genelde fazla deger verır uzulende ben olurum.

Deger verdigimiz kisi ile kotu olunca 'degmezmis yaa!' deriz..
Ama farkina varamiyoruz sunun;
En guzel zamanlarimizi da o insanlarla gecirmedik mi?
Neden minnet duymak yerine nankorluk?

Deger veririm, kendime zarar vermeyecek kadar..
Pisman da degilim :T:

Bu kadar kolay olmamalı. Sonrası pişmanlık.

Tecrübeyle alakalı birşey değer verip üzüldükçe bir daha ki sefer değer verirken az az veriyorsun fazla kaçırırsan taşıyor : P

bu yorumumu da bir karikatür ile son verip yatağıma gidiyorum esen kalın :T:

10613091_938891812791811_5991655357997143800_n.jpg

Geri