Değer Verirken Cimri Olmak Gerek.

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
HEr insanın hayatı kendine ait ve özeldir .. O hayata aldıklarınıza hiç dikkatli baktınızmı gerçekten bizlerde hayatımıza aldıklarımız kadar onların hayatlarındamıyız.. Biz onları saydığımız kadar bizi var sayıyorlar mı ? İnsanlar binlerce sıfatsızlığı tek bir yüzde biriktirirken biz tek bir sıfata fazla anlamlar yüklemiyormuyuz ? Biz herkesi insan zannederken içlerinden çıkan insancıklarla baş etmek zor olmuyor mu ? İnsan hayatındaki en önemli şey zamandır sizin zamanınızı hatta zamanlarınızı fütursuz ca çalan insanlar için biraz fazla gayret ve çaba harcamıyor muyuz? Hangi çabamızın karşılığını , hangi kıymetimizin saygısını alabiliyoruz karşı taraftan? İnsanların sizden alacakları bitene kadardır her şey bizim savurganca dağıttığımız iyi niyetlerimizi artık asmamız gerekiyor galiba. İnsanları olduğu gibi kabul etmek amenna ya olmadıkları yönlerini görmek en zoru bu olsa gerek...
Anladık... Bu düzen böyle ilerleyecek... büyük balık küçük balığı yiyecek, ya o küçük balık hiç ummadığınız bir anda gırtlağınıza çakılırsa...
Bu güne kadar verdiğim tüm değerlerin tam karşılığını aldım diyen kaç kişi çıkabilir karşıma...
Ya da değer verdim ama hiç üzülmedim yıpranmadım diyen kaç kişi. Vardır elbet böyleleri ama eminim cimrilerdir değer verirken sevgi sunarken...

Bu konu hakkında sayfalarca yazabilirim belki , ama bunda dahi cimri olmaya karar verdim..
Değer verirken cimri olmanız ve sevginizi savurmamanız dileği ile =)

ßaşak

Kime deger verdiysek once o gidiyor hep.
Kalemine saglik basakcim guzel yazi olmus kii..

Haddinden fazla değer,soytarıyı kral eder
Deger verirken cok dikkatli olmak lazımdır bu yüzden
O İnce Cizgiyi Tutturan Kişiler Sonradan Üzülmez Hic bir zaman :)

Geri