Defne Samyeli: Karşıma doğru kişi çıkarsa 24 saatte bile evlenebilirim

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yıllara meydan okuyan fit vücudu ve kusursuz cildiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli, evliliğe dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Magazin Burada'nın haberine göre, Samyeli'ye karşısına doğru kişi çıkarsa evlenmeyi düşünüp düşünmediği soruldu.

Samyeli "Evlenebilirim tabii, evlenmek için doğru insan çıkarsa tabii evet. Neden olmasın? Bekar hayatımda çok mutluyum. Ben de onlar için evlenilecek insan olmayabilirim" yanıtını verdi.

"24 SAATTE BİLE EVLENEBİLİRİM"

"Hayatımın zaten öyle arayışlar içinde olmadığım bir son 15 yılıydı. Şimdi çocuklarım kocaman, keyfim çok yerinde. Eğer sürpriz bir şekilde yuva kurabileceğim biri karşıma çıkarsa hiç düşünmem 24 saatte bile evlenebilirim" dedi.

"Yeniden anne olur musunuz?" sorusuna ise Samyeli, "Olurum evet. Hiç öyle bir isteğim yok ama olursa hayır demem" yanıtını verdi.

Kaynak

FexlyjqE40COknjDKrlv2g.jpg

ImW1cdx6ck6xt2MCdzjHkQ.jpg
IGiwoijGCU-Udaop1gI5ww.jpg

İdeal evlilik bu zaten.. bu söz, nişan vs işlerini kim icat etti lan. Öncesinde flört, sevgili falan derken yıllar geçiyor.
Bu kadın da yıllardır hiçbir iş yapmıyor ama gündemden düşmüyor, takdir ediyorum.

Sen fazla alfasin ve bir erkek sende bunu gördüğü için kalıcı olmuyor olabilir erkekler ona ihtiyacı olan (manevi yada tensel yada yada vs ) kadinlari daha çok benimserler bazığ erkekler yazalım istisnalar şey olmasin

Doğru kişi analizi 24 saatte yapılmaz ancak tanıdıktan sonra evlilik kararını çok kısa sürede alabilirim anlamında kullandığını tahmin ediyorum.

Yani diuor ki yeter artık 24 saat içinde evlenmek istiyorum.

24 dk da evlenecek göz var sende Defne cim yeter ki zengin olsun.

24 saatte evlenirsen 48 saat sonra da boşanırsın yani olacagı bu

Blendax ile yikanan saclar artik daha canli ve bakimli. Aloe vera etkisiyle blendax yipranan saclari korur ve saclariniza bambaska bir hava katar

Doğru dediği de yalı sahibi.
Yazın en az üç ay Bali tatili.
Yakışıklı
Balta saplı.
Höt dedin mi oturtan ama gözlerin dolarsa saçlarını okşayan.
Restorana girince "her zamanki masanız hazır" denen.
Alışverişe falan dert etmeyen.
Yediğine giydiğine falan karışmayan.
Çalışsa laf etmeyen çalışmasa sorun çıkarmayan adam

Geri