Defne Samyeli dünyaca ünlü oyuncu Gerard Butler ile bir araya geldi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Defne Samyeli, Sedef Gali'nin New York'ta açılan sergisinde dünyaca ünlü İskoç oyuncu Gerard Butler ile bir araya geldi.

Yıllara meydan okuyan fit vücudu ve kusursuz cildiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli, sanatçı Sedef Gali'nin sergisi için New York'a gitti.

Sergide; dünyaca ünlü oyuncu Gerard Butler ile karşılaşan Defne Samyeli, bu anları ölümsüzleştirdi.

Ünlü isim, "Not: Seni Seviyorum", "Kadın Aklı, Erkek Aklı", "300 Spartalı" gibi filmlerle hafızalara kazınan oyuncu ile objektif karşısına geçti.

Sergi sona erdikten sonra da 55 yaşındaki Butler ile sohbet eden Defne Samyeli, bu kareleri takipçileriyle paylaştı.

Kaynak

VX3j8t0blk-xGYTQ4uP4Tg.jpg
Q2GHZeYQZ0u4m-LG2u368w.jpg

dl6VTO8BEk2L9JM_p7ceog.jpg
FjPbEzj4bk2u8LFDIoNYjg.jpg

Gerard Butler, bu kadar özensiz giyinmeseydi keşke. Spor ve sade olurken de şık olabilirdi.

Günaydın @Lefty bugün nasılsın? Beni sorarsan, insanlar bugun de bize bebek katili gibi bakmaya devam ediyor :) ne alaka ya diyemiyosun.
Teşekkürler, iyiyim.:)

Salgın döneminde de defalarca vurgulamıştım ve hiçbir bilim insanı / doktor hakkında, birkaç yanlış örnek üzerinden genelleme yapılamayacağını söylemiştim. İşini doğru yapmayan ya da kötüye kullanan her meslek grubunda çıkabilir. O yüzden bu tip genellemeleri yapanları hiç dikkate almamak gerekiyor.

Yine defne samyeli… allah’tan bu kez soyadına ek almamış :d çokşükür

Teşbihte hata olmaz. Köyden ya da ilçeden birleri büyükşehirde bir makama gittiğinde o makam sahibi ile fotoğraf çekilip;''makamında ziyaret ettik, bizi ağırladı'' gibi süslü püslü cümlelere kurar, bakın ben kimleri tanıyorum derler ya, bizim ünlüler de Hollywood ünlüleriyle bir araya gelince aynı şeyi yapıyor. Fıtrat değişmiyor. :)

Bu kadar özensiz geldiğine göre de Defne'ye ilgisi yok demektir. Nasıl analizler çıkarttık birkaç fotoğraf karesinden.:)
Giyimini sen diyince fark ettim. Gerçekten çok kötü. Gözlerim kafa kısmına odaklanmış sadece. Demek ki çuval da giyse odak noktası olacak.ddd

Sergiye katılmak için abartılı bir kıyafet ancak sanırım davetlere, organizasyonlara katılırken genel giyim tarzı bu şekilde.

gerard bey central park'ta koşuya çıkıp koşa koşa sergiye varmış gibi... film mi çekiyoruz kardeşim? neyse defne hanım çizmeleriniz nerden acaba? şu çizme modelini uzun etek ve elbiselerle çok beğeniyorum da doğru modelini bulması biraz zor. paçalı tavuk gibi de dolanabiliyorsunuz... derdim ve yorumlamam bitti, kolay gelsin.

gerard bey central park'ta koşuya çıkıp koşa koşa sergiye varmış gibi... film mi çekiyoruz kardeşim? neyse defne hanım çizmeleriniz nerden acaba? şu çizme modelini uzun etek ve elbiselerle çok beğeniyorum da doğru modelini bulması biraz zor. paçalı tavuk gibi de dolanabiliyorsunuz... derdim ve yorumlamam bitti, kolay gelsin.
galeri_543556jpeg

tşkler bilgilendirme için melo hanım :D

Defnecimi severim ama kıyafeti olmamış .p
Bence çok güzel bi kadın

Geri