Defne Samyeli Beyaz Elbisesiyle Büyüledi! Dekoltelere Yorum Yağdı

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
2OvSzV1.md.jpg

Sunuculuktan sonra şarkıcılığa ve oyunculuğa hızlı bir geçiş yapan Defne Samyeli gündemden düşmüyor. Samyeli, bu defa dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı.

52 yaşında olmasına rağmen sık sık güzelliği ve fit vücuduyla gündeme gelen oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

KİM DER İKİ ÇOCUĞU VAR

İki çocuk annesi Defne Samyeli, son olarak beyaz derin dekolteli elbisesiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.

ÇİN ARAŞTIRIYOR

Geçtiğimiz yıl, Çin'deki bir üniversitede genetik araştırmalar kapsamında cildinin inceleneceği yönündeki haberlerle gündeme gelen ünlü ismin cesur tarzı, kendine
hayran bıraktı.

2OvUq1n.md.jpg

2Ov6qZl.md.jpg

KAYNAK

Bir kadinda onu çekici kılan şeyler vardır mesela gizem gibi karşıya verilen merak duygusu sizi epey çekici kılar ve kisa sürecek hikayeler fazlasıyla uzar.
Epey güzel fakat açtikca değeri düşen herşey gibi olmuş etkileyici ama sadece o kadar.

Bir kadinda onu çekici kılan şeyler vardır mesela gizem gibi karşıya verilen merak duygusu sizi epey çekici kılar ve kisa sürecek hikayeler fazlasıyla uzar.
Epey güzel fakat açtikca değeri düşen herşey gibi olmuş etkileyici ama sadece o kadar.
Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Güzel kadın ama güzelliğini saklamış elbise biraz.

Eskisi kadar güzel değil artık. Yaşına göre güzel anca.

Fena değil, büyülenmek abartı.

ayrıca neyin gizemi, büyüsü, bir yeri görünmüyor, işkembeden çekicilik uydurmayın.

Sanıyorsunuz ki gtüm gibi tipler palto giyince çok gizemli, çok çekici oluyor…

Daş gibi kadın, laf eden çarpılır… allah’tan ek almamış soyadı @Lefty sonra uğraş dur

Yaşına rağmen gerçekten çok güzel kadın. elbise içinde aynı şeyi söylemek isterdim ama güneşlik kullanılmış gibi, alt ön kısmı da marula benzettim…

• Alkış
Tepkiler: ne
Bir sey giymesi beni uzen sey aslinda.

Geri