Defalarca banlansa da forumu terk edemeyen Üye

Konu sahibi son olarak 1019 gün önce görüldü
Alismis kudurmustan beterdir ,:)

yaz beni tokyo. yine genelgeçer lakırdıları boşa çıkarıyorum, az anarşik değilim ha. beni gidi beni. bak çıktım.

Üyelerin süreli ban yemesinin sebebi forumu terk etmelerini istemedigimizdendir. Yoksa ban suresiz olarak atilir gider, istesede giris yapamaz. Banlanmalarin yüzde doksani anlik öfke haliyle soylenmis sozlerin geri donusu seklinde oluyor.

Ulkedeki siyasi atmosfer malum, hal boyleyken belirli bir yasa gelmis ve dusunce yapisi oturmus kisilerin yukselmesini dogal karsiliyorum.

Hakaret etmektense yoksay butonunu kullanmalarini tavsiye ediyorum kendilerine. Futbol takimi tutar gibi siyasi parti desteklenen bir ortamda dusunceleri degistirebilmek pek mumkun gozukmuyor.

Fotoğraf çok anlamlı olmuş. Ok atan admin diye düşündüm ama hangi admin karar veremedim.

• Beğen
Tepkiler: 0
Burada ban falan yok ki.
PFY (Paralel forumsal yapılanması) her gün banlardı beni. Şaka değil, bi keresinde banlıyken banladım. (Bansepşın, hızını alamamış şakirt). Ama nooldu.... Ya işte hayat..

Size bir anımı anlatacam. ama önce bir dısarı cıkmam lazım.

biz ne banlar gorduk buradaki banlara dua edersenız ben anlatınca :)

eskiden olsa “ayy yüzsüzler banlanıp banlanıp geri geliyorlar derdim..şimdi diyemiyom....neden?? dkjf.

Ömrümde bir defa hiç yoktan banlandım,
Çok fena bozuldum, iki yıla yakın formu terkettim
Gereksiz yere beni banlayan Murat yönetim de
kalmış olsa genede gelmezdim

Bir cok forumda uyeyim Sadece şuan ıkı Forumda Banlıyım. Tabiki Zamanında Emre de Banlamıstı .) teknik konuda yetersız oldugundan dolayı nedense multi uyelikle yakalayamadı.

Neyse Konumuz Bu Değil.

Forum 1. Banlanma Sebebi

1. Forumdaki Banlanma Sebebi Reklam .) Gerci Bütün Yönetim Orada Banlandı. Hepimiz Reklamdan Banlandık . Ama Ellerinde Hiç bir Kanıt Belge Olmadan .)

2. Forum Banlanma Sebebi . Bu Daha Komik .) Burada Herkes Bilir ( Forumsal uyesı @Sessızsakın ( Yagmur ) Bir platformda Konusuyorduk( Sonrada Oda Girmedı hiçbir yere :) Oradan Buradan Sabah Baktım Üstü Reklamdan Dolayı Banlandınız .)

Ama Oranın Sahibi Burada Şunu Soyledi.Seni 2012 den beri tanırım şimdıye reklam yaptiğinı duymadım gormedım

Adama cevap vermedım.

Neler gördü bu gözler neler okudu .) Sevgilisine yazdı diye banlanan üyeler mı içindekını soyle konusuna yazdiği için banlanan mı dersiniz. özel okuyorsun dediğimiz delil kanıt koyduğumuz adamlar tarafından mı banlanmadık .)

Banlanmak Farzdır Arkadaslar :p

Size bir anımı anlatacam. ama önce bir dısarı cıkmam lazım.

biz ne banlar gorduk buradaki banlara dua edersenız ben anlatınca :)

Ben haksiz oldugumun farkina variyorsam sorun yok. Ama haksiz banlanma olunca gelmem. Burasi olmaz baska yer olur.bu sanal degil reeldede boyle.bir yerde oturup kahve ictiysem ve hosuma gitmediyse o kadar cok secenek varken neden parami sokaga atayim.buda ayni sey

Geri