Defacto

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Tanınmayan, kabul görmemiş anlamına gelir

Ben kendime hiç orada bir şey bulamadım siz nasıl buluyorsunuz ?

pantolonları beş para etmiyor

*Bir ülkenin tek bir ülke tarafından tanınması anlamına geliyor diye biliyorum Kıbrıs gibi.

Bazen pijamaları güzel oluyor baska da hicbir sey göremedim elle tutulur

elsi vaikikinin standartlaşmış ve salı pazarına dönmüş mağza anlayışını değiştirip daha fazla genç ürünler ortaya koymaya çalışan marka. şimdi de kendi tişörtümüzü tasarlattırabilen bir projeye başladılar.

cuzdanlari kalitelidir. bkz:

3880f279fa5f686e2ff3a443085a4419.jpg

Bir dönem mağazasının önünden geçerken "Amerikan kotlarına karşı keten" gibi bir slogan kullandığını görmüştüm. Bayaa büyük puntolarla yazıldığından "herhalde içerde komün kurdular" dedim kendi kendime. Velhasıl kelam, içeri girdim, mağaza da kalabalıktı epey. Satışı ve talebi arttırmak için Amerikan karşıtlığı üzerinden hareket etmek etkili olmuş ki herhalde, kasada uzun kuyruklar vardı. Din tüccarlarınn ulusalcı haline benzettim o an ve bir şey almadan çıktım.

bugün uğradığım ama bir şey almadığım yer.

sanki hepsiniz gucci giyiniyonuz he beğenmemişler birde :asd:

basbaya güzel la işte. ucuz olduğu için değil hakkaten güzel ürünler var :umursama:

Zamanında bir kaç tişört almıştım.

Keten pantalon giymeye alıştığımdan beri severek gidip alıyorum oradan ürün ve gayette güzel kaliteli ürünleri var,aşırı para verilip alınan ürünleri de biliyoruz.O kadar da kötülenecek bir marka değil

Geri