Deep

Konu sahibi son olarak 1190 gün önce görüldü
Hep derim bu tarz konularda yazmayi pek beceremiyorum. Fakat gördüm ki Deep hocamin sözlük konusu yok. Forum ve ircde en eski tanidiklarimdan biri, konu acmak bana duser diye düşündüm.

Deep her yaptigi isin hakkini tam anlamiyla veren disiplinli karakterli ve olgun bir yoneticidir. Onu pek fazla sohbet ederken göremezsiniz cunku arka planda kalir ve calisir. Ne zaman yardima ihtiyaciniz olsa ona yazabilir ve fikir alabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cok ama cok uzun yillar beraber gerek IRC gerek forum bircok projeler de yer aldik. Cok eski ve cok sevdigim dostlarimdandir. Forum kariyeri goz kamastiriyor. Supervisor olarak bir baskasi ancak kendisi gibi profesyonel kariyeri olan biri olabilirdi sadece. Ust yonetim adina guzel bir adim olmus bu.

Koskoca mazi geldi gozlerimin onune. Hayatin boyunca mutluluk pesini birakmasin. Seviliyorsun dostum.

Hep derim bu tarz konularda yazmayi pek beceremiyorum. Fakat gördüm ki Deep hocamin sözlük konusu yok. Forum ve ircde en eski tanidiklarimdan biri, konu acmak bana duser diye düşündüm.

Deep her yaptigi isin hakkini tam anlamiyla veren disiplinli karakterli ve olgun bir yoneticidir. Onu pek fazla sohbet ederken göremezsiniz cunku arka planda kalir ve calisir. Ne zaman yardima ihtiyaciniz olsa ona yazabilir ve fikir alabilirsiniz.
Konu başlığı için teşekkür ederim. Düşüncelerin beni mutlu etti. Elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Perde arkasından gözlemlemek, bana göre çok fazla göz önünde olmakdan daha iyidir sanırım.
Cok ama cok uzun yillar beraber gerek IRC gerek forum bircok projeler de yer aldik. Cok eski ve cok sevdigim dostlarimdandir. Forum kariyeri goz kamastiriyor. Supervisor olarak bir baskasi ancak kendisi gibi profesyonel kariyeri olan biri olabilirdi sadece. Ust yonetim adina guzel bir adim olmus bu.

Koskoca mazi geldi gozlerimin onune. Hayatin boyunca mutluluk pesini birakmasin. Seviliyorsun dostum.
Estağfurullah azizim, sanal kariyer çok fazla mühim değil. Dost lazım. Sen de onlardan birisin, yerin ayrı biliyorsun. Her başım sıkıştığında sorgusuz sualsiz yardımıma koştuğun için teşekkür ederim. Güzel dileklerin senin için de aynı şekilde geçerli aziz dostum. Daha bir çok kez bir araya geleceğiz.

Okeydeki ortimdi :) okey konusunda pek iyi değildi sayemde kazandık o oyunu ;& ama karakter olarak gerçekten ağırbaşlı ve efendi birisi ayrıca yardımsever kendileri, herkesle muhatap olmaz o konuda seçici olduğunu düşünüyorum ve bu yönünü seviyorum.

@x bey @Deep i bence forumun onune atti. Eskiden diktator x diyorlardi yakinda deep diyecekler. Deep gelme bu oyuna kardes..
ayrica azizim kelimesini herkese aliskanlik haline getiren ilgili sahislara da artik ben bir sey demiyorum ya..
Sevgiler.. saygilar..

Bence o kadar derin değil.

Okeydeki ortimdi :) okey konusunda pek iyi değildi sayemde kazandık o oyunu ;& ama karakter olarak gerçekten ağırbaşlı ve efendi birisi ayrıca yardımsever kendileri, herkesle muhatap olmaz o konuda seçici olduğunu düşünüyorum ve bu yönünü seviyorum.
Şansım hiç yoktu o gün. Bir dahaki turnuvaya katılalım şanssızlığı kırmak lazım.

Lakabı "Kasap" olacak gibi duruyor.
Bu forumda ne küfürler kavgalar oldu süresiz kimse banlanmamıştı. Huri ne yapmış olabilir ki süresiz banlanacak kadar?
Buyrun efenim sahne sizin :)

Sessiz sesiz derinden, konuları takip ediyor,
Gayet duyarlı ve hakkaniyetli, ciddiyetini saymadım bile

Geri