Deep kimdir?

Konu sahibi son olarak 1191 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Saygıdeğer Forum kullanıcıları,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi Deep hakkında bildiklerinizi ve anılarınızı bu başlık altından yazabilirsiniz.
Evet siz " @Deep Kimdir? " sorusuna ne cevap verirdiniz?

Not: Küfür/Hakaret ve Kişiyi rencide edici postlar yasaktır.

Murat ile yıllarca gerek IRC gerek forum alanında çok çalıştık. Forum konusunda benim gibi açıp kapatmak, vazgeçmek veya bırakıp bir yerlere geçmek gibi huyları vardır. Neyse ki kapak attı sanırım buraya. Sevindim buna.

Sevdiğim dostlarımdan biridir. Ara ara iletişimimiz kopsa da benim için değerli biridir. Bana sövmek hobilerinden biridir.:D Seviliyorsun dostum.

Murat hocam ile ilk soyle nette tanismistik. Ben o siralar acemi bir helper o ise help masterdi az egitim vermedi bana. Forumlara baslama sebebim ise yine murat hocam sayesinde olmustur. Zorla soktu beni bu islere ne ugrasti ilk gunler bana forumu ogretmek icin pcme girip konu acmayi ogretirdi :) ben yapamam edemem dedikce hic vazgecmedi , iyiki de ogretmis diyorum suan canim benim iyi ki varsin iyi ki tanimisim seni :)

Mesleği gereği insanların canının kurtulmasına vesile olacak çok önemli bir mesleği icra ediyor. Saygım sonsuz.

Neymiş ki mesleği?
Forumda böyle onun hakkında yorum yapabilecek bir mesajı, tavrı yok. Uzaktan da olsa bir izlenim yok. Aktif olmasını dileyelim o zaman.

aklımda ona dair diğer malum forumda açtığı toplumsal sorunları ele alan konuları tartışmaya açtığı zamanlar geldi. gayette güzel yürütüyordu, selam edeyim dedim.

if.nette mod bi deep vardı eğer oysa, o zamanlar tırt olduğunu düşünüyordum. tabi insanlar değişir ve gelişir şimdiki halinden malumatım yok : ss

yeni fark ettim Adminligi bırakmış sebebi neydiki neyse yeni rankı hayirlisi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri