Size hayatımda yaşadığım en kötü ve en “son” kötü deneyimimi anlatayım.
sene 2012 Ekim, kanımız hızlı akmaya devam ediyor, ömrümün 2 yılını dağ bayır insan görmeden harcayışımın bitişinin 1. ayı… dünyayı bırak ülkede neler oluyor fikrim yok, her izin 1-2 saat öncesinden belli oluyor ve karşıma çıkan ilk uçak ve otele rez yapıp basıp gidiyorum xd
Dediler ki; “Sensation White” Istanbul’a geliyor… Avrupa’da kasıp kavuruyor… efsane müzikler… harika hatunlar…. Düşünsene… İstanbul’a geliyor… Kaçırır mıyım? Tabii ki hayır… Biletlerimizi aldık, sonra düştük Bakırköy sokaklarına kendimize beyaz pantolon almaya ahahhahshs memleketin bütün erkekleri sokakta beyaz ne varsa bitirmiş, bütün dükkanlar boş… Tam orada ayıkmalıydık aslında ahhaha
1 saat önceden Sinan Erdem’e gittik ve beynimizden aşağı kaynar sular döküldü ulan bu ne hahahah yaklaşık 800 adet beyaz peri erkeğiz xd dedim ki arkadaşlara beni s… ben yine buradan içeri adımı atmam, sonra biraz yürüdük baktık durağın orada millet karaborsa bilet satıyor, bizimkilere dedim verin biletlerinizi, tam hatırlamıyorum o zamanın parası 400e aldığımız biletleri 600e sattım, sonra birisinden 200e buldum, onu da 400e sattım, sonra tam ayrılacağız, birisi 50şer TL verin içeri sokayım sizi dedi ahahha tamam dedik girdik içeri… gerçekten babamın okey oynadığı kahvehanede ki hatun sayısı neyse orada da durum aynı… yarım saat durup ciğerlerimize ta’’ak kokusunu çekip mekandan ayrıldık.
O gün bugündür kendime şöyle bir söz verdim, gökten hz isa inse sinan erdem’e gideni s…
bu da o geceden bir hatıra hahah