Dedikodu Yapmayı Seven 5 Burç

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Herkesle yapmaya çalışıp aslında dedikodu umrumda olmayan biriyim eğlence olsun diye gülmeye meze eğlenmeye malzeme bana 😂😂😂

Yine de beni listenin başına yazın beybisular 😂😂

Her masada varım. Birazdan dedikodudan nefret eden burçlar listesi gelir. Onda da olurum. Böyle bir burç.

Dedikodu dedin mi akla hemen ikizler gelmeli abi. İkizler kadar sinsi dedikoducu hayın ve zalım başka burç var mı yav. Ben hariç tabi, ben istisna olmuşum. Ben fahri yengeç burcuyum ayrıca. Formalite icabı ikizleriz yani.

Dedikodu dedin mi akla hemen ikizler gelmeli abi. İkizler kadar sinsi dedikoducu hayın ve zalım başka burç var mı yav. Ben hariç tabi, ben istisna olmuşum. Ben fahri yengeç burcuyum ayrıca. Formalite icabı ikizleriz yani.
sen şimdi naneyi yimedin mi abi..
8/1 görecek bu mesajı.. gör bak yengeç hangi listelerde olacak 😂
Bence @Lefty bu mesajımı destekler.

sen şimdi naneyi yimedin mi abi..
8/1 görecek bu mesajı.. gör bak yengeç hangi listelerde olacak 😂
Bence @Lefty bu mesajımı destekler.
Yengeçde ikinci sıradaymış sonradan farkettim. Keşke başka bişi uydursaydım :D kaçamadım şu dedikoduculuktan. Gerçi kaçmamada gerek yok yapmam ve sevmem. :d

Dedikodu yapmayı hiç beceremem öyle değil mi @Anna Karenina sen sahitsin 😁

ASLAN BURCU
Aslan burcu astrolojide en kibar burç olarak bilinir. Ancak aslan burcu olan kişiler birine karşı kin duymaya başladıysa inanılmaz derecede aldatıcı olabilir.
Aslan burcu olanlar istedikleri ilgiyi göremediğinde adeta çılgına döner. İlgi görebilmek için her zaman başarılı olması gerektiğine inanır. Aslan burçları başarılı olabilmek için başkalarını aşağı çekmeye çalışır. Gözünü bile kırpmadan herkesin arkasından konuşabilir.
Külliyen yalan

Oo aa! Yok artik... Asdf liste tam takir denildigi gibi kesinlikle... 😂😂

Dedikodu yapmayı hiç beceremem öyle değil mi @Anna Karenina sen sahitsin 😁

Külliyen yalan
sljj ya kedim o gün çok saçma dedikodu yaptık.. yani dedikodu gibi de değildi.. aşırı acemiydik..biri şahit olsa ne konuşuyor bunlar derdi… iyi ki beni kovduk yoksa nezaketen katlanacaktık….

Geri