Dedikodu yapmak

Konu sahibi son olarak 4528 gün önce görüldü
- Çekemeyen insanların başklarını çekiştirmesi.

- İki kadın yan yana gelince dedikodu yaparmış saçma erkelerinde fazlaca yaptığı olay.

- Ben dedikodu yapmam deyipde yapan kişiler.

- Başkalarına iftira atmanın en iyi yolu.

- Birilerinin arkasından konustugunda günahlarını alındığı durum.

Not: İstediğiniz Kadar konuşabilirisniz izin verdim :) Ama görünce ağzımı açaçağım söyleyeyim.

Çok tehlikelidir. gelip senle baskasının dedikodusunu yapan, baskasıylada senin dedikodunu yapar uzak durmak lazım (:

Kendini sevmeyen,ancak kendini sevmediğini kabul etmeyen,paternal + maternal imaj ile ilişkide fazlaca frustrasyon (yoğun hayal kırıklığı) yaşamış kişilerin, kuvvetli güvensizlik ve yetersizlik duygusu içerisinde olup dayanak ihtiyacı hissedenlerin,Kendini sevdirmek,ilgi çekmek,gıybetini yaptığı kişinin düşmanlarını kazanıp çevre edinmek için başvurdukları yöntem.Kendilerine güvenmezler ve kendilerine güvenmediklerini kabul etmezler genelde.Ben dedikodu yapan insanlara psikolojik kökenli bakıyorum açıkçası.Gönül dilerki yaptıklarının açıksözlülük değil ikiyüzlülük olduğunu anlar bu vasfı taşıyan insanlar.

Çirkindir.

Özellikle kıskançlık durumunda kendini gösterir.

-Biz kızlar Dedikodu Yapmayı sevmeyiz,Bizim yaptığımız Fikir Alışverişi :p

Ya abi saçmalayın herkes dedikodu yapmıyormuşcasına yorumlar yazmış dedikodu çok güzel bir şey arkasındada konusurum hele ki sevmediğim bir insansa eğer bütün gün kulaklarını çınlatırım ... yalan kısmını sevmem ama dedikodu yapcaksan doğrularıyla yapcaksın onda hem fikirim :D

En az kadınlar kadar erkeklerin de katıldığı alçaklık eylemidir.

Kendini sevmeyen,ancak kendini sevmediğini kabul etmeyen,paternal + maternal imaj ile ilişkide fazlaca frustrasyon (yoğun hayal kırıklığı) yaşamış kişilerin, kuvvetli güvensizlik ve yetersizlik duygusu içerisinde olup dayanak ihtiyacı hissedenlerin,Kendini sevdirmek,ilgi çekmek,gıybetini yaptığı kişinin düşmanlarını kazanıp çevre edinmek için başvurdukları yöntem.Kendilerine güvenmezler ve kendilerine güvenmediklerini kabul etmezler genelde.Ben dedikodu yapan insanlara psikolojik kökenli bakıyorum açıkçası.Gönül dilerki yaptıklarının açıksözlülük değil ikiyüzlülük olduğunu anlar bu vasfı taşıyan insanlar.

Pitre gayet net ve güzel bir şekilde açıklamış :cici:

Birde şöyle birşey vardır. bir zamanlar En sevdiği kişinin arkasından kötü olduktan sonra alçakça herşeyi atıp tutmak.

Olaya bu kadar da kötü bakılması garip geldi :p bi çok kızın bi araya gelince yaptıkları şeylerden biri. tabi bunu kabul etmeyiz orası ayrı mesele ama neyse :) ayrıca erkeklerin de en az kadınlar kadar yaptıklarına tesadüf eseri bi kaç kez rast gelmiştim de. Neyse işte :D

edit: iftirayla karıştırılmasın. çok ayrı ve çirkin olan asıl o bence.

Fütursuzca atıp tutmak.

Yanında oturan bir arkadaşın kalkınca onun dedikodusunu yapmak vardır sıcağı sıcağına çok adicedir.

-ben olanı söylüyorum canım bu dedikodu değil ki
-zaten olanı söyleyince dedikodu oluyor olmayanı söyleyince iftira...

hoş olmayan ama her insanın zaman zaman yaptığı şey.

Geri