Dedikodu yapan erkek\\ başka bir deyimle kızlara laf taşıyan erko \\

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Başta biraz samimi olsamda bu zihniyetini anladığım zaman bıçak gibi keserim iletişimi kadinlar yetiyor zaten ben erkeklere yakistiramiyorum ve tercih ettigim bir karakter değil bu tip insanlar

İşte var böyle bir tane. Kesin benim arkamdan da konuşuyordur. Bir şey sorunca kem küm ediyor, lafının arkasında duramayacaksan tut çeneni. Bırak ağır abi olarak bilelim seni.

Kskdkdkdkdkdkdkdkdkkddk
Bu konunun neden açıldığını çok iyi hatırlıyorum ama sonrasında açılan kişiyi de yere göğe sığdıramayışınız daha da çok güldürüyor kdkdkdlflflflldldldldldlldlld

İş dünyasına dikkat etmek gerek. Bazı şahsi bilgileri paylaşayım derken, direk adamın karısına da anlatmış oluyorsunuz. Dikkat. Geçenlerde böyle bir muhabbet oldu. Arkadaşın karısıyla ayak üstü denk geldik. Akıllı telefonlarla ilgili bi konumuz vardı. Kadın "e sen fazla telefon kullanmazsın ki" dedi. Şöyle birkaç saniye durakladık. Nerden vardın bu kanıya diyecek oldum ki, dedikodu düşmanı aslan kocası geldi aklıma.

Güzel bir kıza çoğu erkek öter her şeyi... o yüzden siz yine de bir hayvana, suya, sabuna anlatın dedikodunuzu... kadınların bu konudaki tutumlulugu daha güvenilir geliyor bana. Gerçek bir arkadassa sizin için tabi. Erkekler için dediklerimden @Run Hariç... ona güveniyorum...

gızlarla akşama kadar bi dedikodular bi dedikodular
sorma gitsin
he forumdan

Mezurasını avuçlayamayan incellerin meşgalesidir. Tampon erkektir , orkid erkektir. Sesu`dur.

Geri