dede oldum

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
balık severleri anlamıyorum ikisini de hem tavada hem akvaryumda

dönerci kedi

Fikrim geldi oggy. Ben sizin eve yerleşeyim. Sen balıkları beslersin balıklarda beni.
Ha ne dersin?

Senle ne çok ortak yonumuz var ya[emoji14]hayırlı olsun öncelikle.
Ben de çok severim akvaryumculugu büyük bir hobidir.
Bunlarda benim yunuslarim ve sarı prenseslerimdi. Eskişehir e tasindigim için bırakmak zorunda kaldım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk abi ben de çok heveslendim malawi türlerine ama büyük hacimli bir akvaryum istedikleri için annemi ikna edemedim. 50 litreliği zor almıştım. :D güzel balıklar bence tekrar başla.

Türk abi ben de çok heveslendim malawi türlerine ama büyük hacimli bir akvaryum istedikleri için annemi ikna edemedim. 50 litreliği zor almıştım. :D güzel balıklar bence tekrar başla.
Benim annem de çok sıkıntı çıkarıyordu yok kokuyor felan her suyunu değiştirirken laf sayardı :)
İlerde evlenince kendi evimde duvarı hafif yıkıp gommeli akvaryum yapacam :)

Benim annem de çok sıkıntı çıkarıyordu yok kokuyor felan her suyunu değiştirirken laf sayardı :)
İlerde evlenince kendi evimde duvarı hafif yıkıp gommeli akvaryum yapacam :)

onda da hanım karışır, bekarken yaptın yaptın abi. eve hayvan girince bütün kadınların annelikleri başlıyor. :D

Bosarim kariyi atarım dışarı :D

bende balığı severim bir karadenizli olarak en çok da ızgarada asdhshahhs

Maşalah maşalah.

Biraz daha dayan Oggy, torunun torununu görürsen cennetlik oluyorsun, süper bişi :dusun:

İlk defa balık yumurtası görüyorum çok bilgilendirici bir konu olmuş teşekkürler :p
Ayrıca tebrik ederim torunlarınızın torunlarını göresiniz inşallah :sırıt:

Geri