Dear God (Sevgili Tanrım)

Konu sahibi son olarak 3285 gün önce görüldü
PUAN*9.3*/10

Yapım: 1996 ABD

Tür: Aile, Komedi

Süre: 112 Dak.

Yönetmen:*Garry Marshall

Oyuncular:*Odette Annable,Hector Elizondo,*Donal Logue,*Maria Pitillo,*Anna Maria Horsford

Senaryo:*Warren Leight,*Ed Kaplan

Yapımcı:*Mario Iscovich

Tom Turner, çeşitli çeyrek dolarlık hileler yaparak insanları dolandıran bir dolandırıcıdır. Bir gece, birkaç sivil polisi dolandırmaya kalkar ve kendini mahkemede bulur. Hapishaneye girmekle gerçek bir iş sahibi olmak arasında bir karar vermek zorundadır. Hapishaneye girmemeye karar verir ve bir postanede, çeşitli sebeplerden dolayı yerine ulaşamayan mektuplar bölümünde çalışmaya başlar. Mektupların bir kısmının yerine ulaşmama sebebi, tanrıya yazılmış olmalarıdır. Turner bu mektuplardan birine yanlışlıkla bir cevap yazar (yazan kişiye para da gönderir). Bu yöntem bir çığ gibi büyür ve çalışma arkadaşları da, tanrıya yazılan mektuplara cevap yazarak, bu insanlara yardım etmeye başlar.

izlemiştim bu filmi.
sıkılmadım ben güzeldi.

Sinemalar. Ama tabii ki guvenmiyoruz.

Imdb veya bu tarz puanlamalarin yapıldığı sitelere güvenilmez Sonuçta zevkler değişkendir ve filmin ederi tabii ki bu değil.

Sadece konusu ilgi çekici ve komik.

Tabiki puanlamaya bende güvenmem ama yinede vasat puanlı filmler cidden sıkıntı yaratıyor.

Ben sadece Imdb puanı ordaki puanın yarısı neredeyse o yüzden merak ettim.

Tabiki puanlamaya bende güvenmem ama yinede vasat puanlı filmler cidden sıkıntı yaratıyor.

Ben sadece Imdb puanı ordaki puanın yarısı neredeyse o yüzden merak ettim.

Film ile ilgili detaylı bilgileri yazamayacak durumda olduğumda Sinemaları kullanıyorum.
Varsa tavsiye edebileceğiniz bir site orayı da deneyebilirim: )

Film ile ilgili detaylı bilgileri yazamayacak durumda olduğumda Sinemaları kullanıyorum.
Varsa tavsiye edebileceğiniz bir site orayı da deneyebilirim: )

Bende fazla site takip etmiyorum ama genelde yorumları okurum film hakkında :)

Aslında en iyisi senin yaptığın.
Ben kim bilir ne filmleri izlemedim başka fikirleri dinleyip :)

Ben kolay etkilenmem yorumlardan.
Özellikle sinema gibi geniş bir kitleye hitap eden hem goze hem ruha hem de zihne aktarım söz konusu ise.

Geri