Deadpool

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
İzlemeyenlere önerim, bir an evvel gidin izleyin. Kaçırılmayacak bir film. Espriler ve müzikler harika. Marvel yine çok iyi bir iş çıkarmış.

marvel in filmiyse kimse kaçırmasın muazzam iyi.

Ya bunu biri bana tavsiye etti henüz bakmadım konusu nedir? süpriz oldu başlık bana.

Ya bunu biri bana tavsiye etti henüz bakmadım konusu nedir? süpriz oldu başlık bana.

Film Özeti:

Doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson'ın (Ryan Reynolds) bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimali yoktur. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunur. Wade'in üzerinde uygulanan prosedürler sonucunda yepyeni bir karakter ortaya çıkar. Alışıldık süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, tuhaf bir espri anlayışı olan Deadpool, hayatını mahvolma noktasına getirenlerden intikam alma peşine düşecektir.

Super hero degilsiniz ama hayatiniz kacirilinca super hero oluyorsunuz
Biz hayatimiz kacirilsa totoyu dagitiriz sanirsam oyle yani el super hero oluyo ben ne zaman olacam ya hic fena olmazdi aslinda

I'm HOMRA.

Çok başarılı bir film, bitmesin diye dua ettiğim filmlerden biri oldu :) . Ailelerin ve çocukların gitmesi sakıncalı .

Adamlar yapmış yahu. Bu kadar vurdumduymaz cool olan karakterler varken bi kaç tık üstüne çıkarmayı başarmışlar.

Devamını sabırsızlıkla beklediğim, son kapanış sahnesinde beni krize sokan bir filmdi :D tabii ki başrolün hakkını vermek lazım çok iyiydi.

Deadpool inanılmaz bir karakter. Kıyafeti falan süper. Hem silah hem kılıcı bir arada görebilirsiniz, yani bir tür Punısher-Elektra karışımı bişey ama Marvel'in en iyi karakteri bence Spiderman;)

Deadpoolun çakması

maxresdefault.jpg

Geri