Dayı naptın sen ya

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kafadan bende istiyom ustam ippman

Bu adam fazla yaşamaz, belkide ölmüştür . :S

adam harbiden ama trafik , geometri kurallarını tamamiyle ihlal etmiş , böyle bişey yok..

Bayıldımmmm agzım açık izledimm resmen :u3:
Olamaz öyle bir sürücü :hih: o nasıl makas atmalar öyle, kaç sefer üst üstte izledim bilemiyorumm,tek bildiğim o arabada benimde olmam gerekiyorduu offf ne adrenalın beeee.

Bunu izledikden sonra kendime dedim abaris seninkide makas atmak mı beee :asd:

Bayıldımmmm agzım açık izledimm resmen :u3:
Olamaz öyle bir sürücü :hih: o nasıl makas atmalar öyle, kaç sefer üst üstte izledim bilemiyorumm,tek bildiğim o arabada benimde olmam gerekiyorduu offf ne adrenalın beeee.

Bunu izledikden sonra kendime dedim abaris seninkide makas atmak mı beee :asd:

efendim hani insanlar lise okur akabinde üniversite okur kimiside üniversiteden sonra lisans okur , master yapar vs ya , işte bu vatandaş da master yapmış makas atmanın bunun ötesi yok , olamaz.. ben defalarca izledim ilk izlediğimde bu dedim gercek olamaz.. vede normal ayık kafalı bir insanın bu adrenalinin icersinde yer alabileceğine mantığım el vermiyor benim ..

bende makas atıyorum sanıyordum , bunu izledikten sonra makas atıyorum diyemem.. .p

Çok güzeldi iyi bi sürücüymüş

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacilar dayi makas atmis videoyu hizlandirmis. Tamam makaslar guzel ama hizina bagli olarak imkansiz. Orjinalini izlemek lazim

efendim hani insanlar lise okur akabinde üniversite okur kimiside üniversiteden sonra lisans okur , master yapar vs ya , işte bu vatandaş da master yapmış makas atmanın bunun ötesi yok , olamaz.. ben defalarca izledim ilk izlediğimde bu dedim gercek olamaz.. vede normal ayık kafalı bir insanın bu adrenalinin icersinde yer alabileceğine mantığım el vermiyor benim ..

bende makas atıyorum sanıyordum , bunu izledikten sonra makas atıyorum diyemem.. .p

Bennnn alırımmm sevgili Myself :cici:
Ben asla bu şekil kullanamam,ama böyle süren varsa yanında oturururmm:u3:

Asil piskopat bu .d mikemmel kivriliyo
https://youtu.be/JchY8cKShn8

Adam çok güzel cvp vermiş :asd: öyle atılmaz böyle atılır diye:D
meganın sürüşü güzeldir ve bide spor modeli zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri