Dayanışma için teşekkürler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Teşekkürler kardeşim, biz toparladık. Durumu daha kötü kişiler var, onlarla dayanışma içerisindeyiz. Adana şu an diğer yerlere göre iyi durumda.
Çok sağ ol.
Vazifemizdir şüphesiz.yardım ulaşmayan mağdurlara gerekli yardımları yapmak için buradayız paylaşım yaparsın rica ederim.

Kıymetli dostum geçmiş olsun. Senin özelinde bölgedeki herkese sabır ve güç diliyorum.

bölgede depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun. umarım kısa sürede toparlanırız. şahsım adına yapabileceğim maddi ya da manevi bir şey varsa seve seve.

bölgede depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun. umarım kısa sürede toparlanırız. şahsım adına yapabileceğim maddi ya da manevi bir şey varsa seve seve.
Çok teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun. Herkes dayanışma içinde ve bu yapılacak en güzel şey, çok sağ ol.

Büyük geçmiş olsun, kendine iyi bak.

Sürekli arayan mesaj atan ve deprem bölgesine yardım için çabalayan @PapatyA çok teşekkür ederim canım, yine ilgilenen, acısını bizimle paylaşan canım @Zeytin iyi ki varsınız. Herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum.

iyi ki 2016'da bıraktığım forum dünyasına geri dönmüşüm. bakan anlamasa da, anlayan ''hala mı ya?'' dese de, kızdığım, kırdığım insanlar olsa da birçok yazıyı, destekleri ve birlik olmayı gördükçe iyi ki diyorum. ay herkese sarılıp, ağlayasım var...

Sana da bahsettiğim gibi Run, hiçbir kırgınlık bir kaybın yaşatacağı keşke duygusundan daha büyük değildir.
İnanıyorum ki bu süreci hep birlikte atlatacağız. Tekrar çok çok geçmiş olsun.

Sana da bahsettiğim gibi Run, hiçbir kırgınlık bir kaybın yaşatacağı keşke duygusundan daha büyük değildir.
İnanıyorum ki bu süreci hep birlikte atlatacağız. Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım, gördüğümüz ve yaşadığımız şeylerin tarifi imkansız gerçekten.
Bizzat şahit olduğum şeyler psikolojik olarak çok kötü etkiledi.
Yine kırgınlıklar olacak belki de, yine küskün haller ama dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu birkaç gündür çok net anladım.
Hepimize geçmiş olsun.

Dostum cok gecmis olsun. Umarim er ya da gec bu kotu gunleri en kisa zamanda madden ve manevi olarak atlatirsiniz. Iyi olmaniz sevindirici bir haber

Bir lokma ekmek yemeye utanır oldugumuz şu günlerde yüreklerimiz yangın yeri. Kıymetli arkadaşım, tekrardan çok geçmiş olsun. Tüm depremzedelere metanet, sabır dayanma gücü diliyorum.

Bir lokma ekmek yemeye utanır oldugumuz şu günlerde yüreklerimiz yangın yeri. Kıymetli arkadaşım, tekrardan çok geçmiş olsun. Tüm depremzedelere metanet, sabır dayanma gücü diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım, iyi ki varsın. Hepimize geçmiş olsun.

Yazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir durum inşallah en kısa sürede atlatırız büyük geçmiş olsun.

Geri