Davutoğlu yerine kim gelir?

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Davutoğlu gidici kim gelir sizce onun yerine ve en çok kime yakışır başbakanlık...

Buyrun...

Eğer öyle bir şey olursa Numan KURTULMUŞ' la yola devam edileceğini düşünüyorum.

Aslında Binali YILDIRIM en güçlü aday ancak, karizmatik bulunmadığı için tercih edilmeyeceği yönünde bir görüş var.

Gideceği belliydi. Harcadı adamı malum kişi. Kime yakışır boyutu tartışılır ama malum kişi herkese mavi boncuk dağıttığı için taht kavgalarının başlaması yakındır.

Sürükleyici bir dizi gelicek bölümleri merakla bekliyorum
e61e21ba5a8f5f1764a3cb6d078666f6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlahimorluk kafa güzel deyince aklıma şu kafası güzeller geldi .. İzleyelim :)

[YOUTUBE]2LJO8uk40aA[/YOUTUBE]

La imansızlar PEYGAMBER EFENDİMİZİN BAŞBAKANLIK GÖREVİNİ VERDİĞİ DAVUTOĞLAN'I NASIL OLUR DA BAŞBAKANLIKTAN ALIRSINIZ ? diye sormaları lazım da işte onun için de idrak lazım ..

Ahmet Davutoğlu zaten daha önce de kendisi bırakmış istemiş fakat Erdoğan tarafından gidişi engellenmişti. Şimdi yne aynı durum söz konusu. Erdoğan ile Davutoğlu arasında bir kriz olduğuna inanmıyorum. Bunlar genel itibariyle sol görüşlü medyanın abartmasından kaynaklanıyor. Malum tarafsız bir haber kaynağı bulmak zor.

Davutoğlu'nun şuan bırakmak için karar aşamasında olduğunu biliyorum.
Giderse de yerine %90 Bekir Bozdağ, %10 Berat Albayrak gelecektir.

Berat albayrağı kim ya.
Hayır eşşeği koysalar kazanırda bu halk beratı başbakan yaparsa o zaman af buyurun neyse

İşte AKP'nin aradığı Başbakan modeli :asd:

[YOUTUBE]55dSfuR6vBs[/YOUTUBE]

Oooo piti piti karamela sepeti ...
Böyleydi sanırım bu çocuk tekerlemesi :/

İlahimorluk kafa güzel deyince aklıma şu kafası güzeller geldi .. İzleyelim :)

[YOUTUBE]2LJO8uk40aA[/YOUTUBE]

La imansızlar PEYGAMBER EFENDİMİZİN BAŞBAKANLIK GÖREVİNİ VERDİĞİ DAVUTOĞLAN'I NASIL OLUR DA BAŞBAKANLIKTAN ALIRSINIZ ? diye sormaları lazım da işte onun için de idrak lazım ..

Ya eksen abi bazen harbiden troll müsün diye düşünmüyorum desem yalan olur. Sen Müslümansın bunun olmayacağını biliyorsun, madem öyle deki ya bu adamın söyledikleri yanlış. Adam belliki gaza gelip söylüyor. Peygamber efendimizin gönderdiği başbakan kısmına katılmıyorum onda hem fikiriz ama adamın gördüğü rüyayı yada görmediği rüyayı ne sen bilebilirsin ne ben. Niye aşşağılar bir şekilde yargılama ihtiyacı duyuyosun? Sen her seferinde İslam'ı baz alarak hareket eden biri olarak yakışıyor mu sence bu sana ? Ya da seni geçtim şahsi olmasın yakışırmı bir Müslümana yanlış olan bir şeyi dahada yanlışa sürüklemek ?

Ya eksen abi bazen harbiden troll müsün diye düşünmüyorum desem yalan olur. Sen Müslümansın bunun olmayacağını biliyorsun, madem öyle deki ya bu adamın söyledikleri yanlış. Adam belliki gaza gelip söylüyor. Peygamber efendimizin gönderdiği başbakan kısmına katılmıyorum onda hem fikiriz ama adamın gördüğü rüyayı yada görmediği rüyayı ne sen bilebilirsin ne ben. Niye aşşağılar bir şekilde yargılama ihtiyacı duyuyosun? Sen her seferinde İslam'ı baz alarak hareket eden biri olarak yakışıyor mu sence bu sana ? Ya da seni geçtim şahsi olmasın yakışırmı bir Müslümana yanlış olan bir şeyi dahada yanlışa sürüklemek ?

Sevgili kardeşim İSLAMI ÖNEMSEDİĞİM VE SAVUNMAK GEREĞİ HİSSETTİĞİM İÇİN videoda ki türden sığırları özellikle deşifre ediyorum .. Yarın filmim çıkacak sen hala trol olmamdan mı şüpheleniyorsun :) yapma yahu ..

Bir sığır ki bir zümreye hitap ederken efendimizin mübarek isimlerini kullanıyor ve bundan nemalanıyorsa bizimde bu ümmetin bir bireyi olarak bu tür sömürülere izin vermememiz gerekir .. Birazcık izandan anlayan herkes bilir ki " peygamber rüyada görülmüşse bu rüya orada burada anlatılmaz "..
Hele hele peygamberin ismi politikaya siyasete alet edilmez ..
Hadi bu sığır bol keseden sıktı diyelim .. Yahu kalabalıktan biri de çıkıp demiyor mu ki doğru söylediğini nereden bileceğiz ? Rüyada gördüğünün peygamber olduğunu nereden bileceğiz ? Sen daha önce peygamberimizi görmüş müydün ? Görmediysen ki görmemişsindir nereden biliyorsun o gördüğün kişinin peygamber olduğunu ? Ve diyelim ki hadi peygamber olmuş olsun bunu neden övüne övüne anlatıyorsun ? Neden ismini siyasete karıştırıyorsun ? GİBİ NİCEEEE SORULAR SORULABİLİR ..

Bu soruları sormayan zihniyetin yerine biz bari soralım, soralım ki dini ögeleri kullanarak insanları kandırmaya çekinir olsunlar ..

Not : Başlığı açan arkadaşa " kafan güzelken açma " diye yazarken sen aşağılama yapmıyorsun ama ben efendimin ismini kullanan birini eleştirirken aşağılama yapıyorum öyle mi :)
Gerçekten çok adilmişsin !

Gelen gideni aratırmış, gelenin gideni aratacagı kesin.. Adamı bir günde yediler iyimi

Geri