AOG
Üye
-
-
-
-
Davutoğlu gidici kim gelir sizce onun yerine ve en çok kime yakışır başbakanlık...
Buyrun...
Buyrun...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlahimorluk kafa güzel deyince aklıma şu kafası güzeller geldi .. İzleyelim
[YOUTUBE]2LJO8uk40aA[/YOUTUBE]
La imansızlar PEYGAMBER EFENDİMİZİN BAŞBAKANLIK GÖREVİNİ VERDİĞİ DAVUTOĞLAN'I NASIL OLUR DA BAŞBAKANLIKTAN ALIRSINIZ ? diye sormaları lazım da işte onun için de idrak lazım ..
Ya eksen abi bazen harbiden troll müsün diye düşünmüyorum desem yalan olur. Sen Müslümansın bunun olmayacağını biliyorsun, madem öyle deki ya bu adamın söyledikleri yanlış. Adam belliki gaza gelip söylüyor. Peygamber efendimizin gönderdiği başbakan kısmına katılmıyorum onda hem fikiriz ama adamın gördüğü rüyayı yada görmediği rüyayı ne sen bilebilirsin ne ben. Niye aşşağılar bir şekilde yargılama ihtiyacı duyuyosun? Sen her seferinde İslam'ı baz alarak hareket eden biri olarak yakışıyor mu sence bu sana ? Ya da seni geçtim şahsi olmasın yakışırmı bir Müslümana yanlış olan bir şeyi dahada yanlışa sürüklemek ?
en azindan gitmesinj biliyorlar.darisi chp mhpnin basina![]()