davşan nasıl pişirilir

Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
Normalde pek et yemeyen bir insan olarak sabah sabah canım çekti. Afiyet ola.

Mantıklı olan o. Ama duygusal düşündüğünde çok dadlu ama nası yicen?

051gz1.jpg

Pilov üstünde (:

Afiyet olsun görünüşü çok güzel tadı neye benziyor acaba hangi hayvan etine yakın..

Küçükken bana "dünyada hayvanlara ne eziyet edersen, ahirette de sana o eziyeti edecekler" derlerdi. Demekki senide pilOv üstü yapcaklar. Bil istedim.

Yiyiniz içiniz israf etmeyiniz demedilermi peki (;

Afiyet olsun görünüşü çok güzel tadı neye benziyor acaba hangi hayvan etine yakın..

şahsım etçil olduğundan kırmızı etin hepsi bir bana ama kuzu etine yakın diyorlar

ZiFiR

Hayır ben küçükken çekirge ezmiştim hemde tam hızını alıp zıplarken. Bak beni ezecekler senide pişircekler. Bunlar acı gerçekler.. İsraftan fln bahsetmediler. :hi:

ZiFiR

Hayır ben küçükken çekirge ezmiştim hemde tam hızını alıp zıplarken. Bak beni ezecekler senide pişircekler. Bunlar acı gerçekler.. İsraftan fln bahsetmediler. :hi:

ezerek israf etmişsin hayvan tam hızlanırken ezmen daha büyük israf en azından yeseydin israf olmazdı bol protein deposu sonuçta ama bacaklarını ayırmalısın

ezerek israf etmişsin hayvan tam hızlanırken ezmen daha büyük israf en azından yeseydin israf olmazdı bol protein deposu sonuçta ama bacaklarını ayırmalısın

Allahım....
Miğdene neler yapıyorsun sen gün içinde? Bi çekirge, bi tavşan.... Çekirge yenir mi. Japon musun, Çinli misin sen?

[YOUTUBE]yIdUjhhD4TQ[/YOUTUBE]

Burdaki o meşhur çocuk sensin değilmi? Yakaladım.

Geçmiş yorumları okumadım ama tavşan uzunca süre suda bekletilip kanı temizleniyor ve biraz da buzlukta bekletiliyor sonra dolduruluyor ki; benim karnım mı aç gözüm mü yeme merkezim mi bilemedim:)
Bloke etmek gerekli:)

ira ne jappon ne çinli ama gözlerim çekik güzel yakaladın amma yannış yakaladın

Budamı gol değil hakim bey..
Taam milleti rahatsız etmeden bu konuyu burda kapatıyorum. Ördeğe sonra yorum yaparım.
Afiyetto.

Geri