David’in tumblr’ı bırakması geyikleri - tumbrl geyikleri - david tumbrl geyikleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne ? 1,1 milyar içinde boğul david

BKsyAQQCUAAx47b.png

birde dalga geçiyo ya, kafaya bak sattın bizi dayvid. Kendimi öksüz hissediyorum.

BKsqf-aCAAIYDUS.png

Tumblr önce öksüz kaldı, sonra evlatlık verildi... Elimizde kalan son rblarımız. Ruhun şad olsun David.....

Tumblr, tumbler, tambler, tumblrleklkrlklrñklerlkgmñkdl

Tumblr kapanmayacak David görevine devam ediyor sadece şirket Yahoo'ya geçti dağılabiliriz arkadaşlar -

tumblr_inline_mn3o5fcr5b1qz4rgp.gif

Biz niye dert ediyoz , artık David dünyanın en yaratıcı kişilerinin bulunduğu siteye sahip değil. O düşünsün.

tumblr_inline_mhykhaeURl1qz4rgp.gif

2 gün önce tumblr'a kaydoldun, "off david kydl butonunu kaldrsn artk yhaa.s.s" dedin, oldun.

David tumblr ı sattı :OO öksüz kaldık hemde YAHOO nun sahibine 1 milyar dolara değermiydi be David tivitler girişler artık paralı SAOL.!!!!!

DAVİD BÜTÜN TUMBLR KULLANICILARI SÜLALENİ ÖPER şimdi yahoo ile anlaşmaya geri dön ve ücretsiz devam edelim olaya gerek yok

Lisedeyken "okula gitme hayatını yasa" diyen annesini dinleyen David Karp, 6 yıl once Tumblr'ı açtı ve 1.1 milyar dolara Yahoo'ya sattı

Mağaradan yeni çıktım..David Reyiz Tumblr'ı Yahoo'ya postalamış..ahahaha genç ergenler raadsız :S

Tumblr artık Yahooblr oluyormuş David ağzına ... David

David'de tumblr'ı sattığına göre artık beni öldürebilirsiniz

Yapmayın la tumblr iyi böyle zaten david öyle bişey yaparsa tumblr ahali ayaklanma çıkartır bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri