David Fincher imzalı Panik Odası yeniden çekiliyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Birçok başarılı yapıma imza atan ABD'li yönetmen David Fincher'ın 2002 yapımı gerilim filmi Panik Odası (Panic Room) yeniden çekilecek.

Usta yönetmen David Fincher'ın 2002 yapımı gerilim filmi Panik Odası, Brezilyalı yapım şirketi Floresta tarafından yeniden çekilecek.

Hazırlıkları devam eden filmde, başrolü Brezilyalı yıldız Isis Valverde üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Gabriela Amaral Almeida oturacak.

"BU ROL İÇİN SEÇİLMEK BİR ONUR"

Variety'ye konuşan 37 yaşındaki Valverde, "2024 benim için zorlu ama cömert bir yıl oldu. Olasılıklar, planlar ve nihayet çizim tahtasından çıkan projelerle doluydu" dedi ve ekledi:
Play Video

"Bu yılı böylesine harika bir haberle bitirmek inanılmaz. Bu rolü oynamak için seçilmek bir onur, aynı şekilde gerçekten eşsiz bir yönetmen olan Gabriela Amaral ve harika bir ekiple seti paylaşmak da öyle. Renkli bir performans sunacağımı umuyorum."

Almeida'nın çekeceği uyarlama, yeni dul kalmış bir kadın ve kızının, evlerine bir hırsız çetesinin girmesiyle gizli bir panik odasına sığınmalarını konu alıyor.

Öte yandan başrolünde Oscarlı aktris Jodie Foster'ın yer aldığı, Fincher imzalı orijinal film; gerilimli atmosferiyle beğeni toplamıştı.

Kaynak

0BqYILiF9UmfOw6JDpgI9w.jpg

tamam tek mekan filmlerinde en iyi filmlerden bir tanesi, güzel bir film ama konu itibariyle basit bir film. neden yeniden çekiyorsunuz. gereksiz.

fight clubı çeksene be adam..
hatta devam filmi çeksen
Nasil olucak o? Romanin devami yok ki awk2

Panik odasina gelirsek devami cekilmemeli , cunku devam olarak neyi devam ettirecek?
Kiz buyuyor da onun kizi mi ayni seyi yasayacak.
Hikaye oyle basit falan da degil (en azindan benim icin). Yani en azindan soygun filmlerinde rastlamadigim bir konsept. Forest abimin oynadigi filmler genel de iyidir bir danzel olmasada.

Son düzenleme:
Yeniden çekimlere ben de sıcak bakmıyorum çünkü ilk filmin çok daha iyisini ortaya çıkartmıyorlar.

Geri