Darbe girişiminden SONRA..

Konu sahibi son olarak 1566 gün önce görüldü
Başarısız bu darbe girişiminin ardından, Gizli ve açık Dış güçlerin, içeride ki kötü niyetli maşa olan piyonların, ders aldığını düşünüyorum.

Bu vesileyle, dünya anladı ki, Türkiye başka ülkelere benzemez.Yıkılması ve dağılması basit olmayan bir ülkedir.Ve bütün bunlar ŞEREFLİ TÜRK MİLLETİNİN Azizliğinin göstergesidir.

Türk Halkının sergilediği Sağduyu ve bilinçten dolayı tebriklerimi sunuyorum.Gerçekten gurur verici.

Bundan dolayı, Türkiye'ye olan güvenin de, Ekonominin de daha güzel olacağını düşünüyorum.Çünkü güçlü bir İSTİKRAR sergilenmiştir.Bunun Milletimize çok faydası olacağını düşünüyorum..

Bundan sonra ki süreci hükümetin lehine sömürmesinden endişeliyim .. Geniş bir cadı avı başlatıldı, umalım ki bu süreçte günahı olmayanların kellelerini alıp kendi kullarını sağa sola yerleştirmesinler .. Kuvvet ayrılığı ilkesi sürdürülmeli ..
Bir de suikast tehlikesine dikkat edilmeli .. Böylesi gözü kara isyancılar başarısızlık halinde nokta suikastlere girişebilirler aman dikkat ..

Dun geceden sonra darbe nedir ogrenmis olduk, en azindan tahmin ettik.Dün geceden sonra hangi siyasi partiye oy verirse versin soz konusu vatan olunca herkesin birlik olduğunu gördük, dun geceden sonra tankın önüne yatan vatanseverleri gördük, dun geceden sonra içimizdeki vatan hainlerinin aslında sandığımız gibi üç beş tane olmadığını gördük. Kötü bir tecrübeydi hepimize ders olsun.Rabbim beterinden kotusun.

Dun geceden sonra darbe nedir ogrenmis olduk, en azindan tahmin ettik.Dün geceden sonra hangi siyasi partiye oy verirse versin soz konusu vatan olunca herkesin birlik olduğunu gördük, dun geceden sonra tankın önüne yatan vatanseverleri gördük, dun geceden sonra içimizdeki vatan hainlerinin aslında sandığımız gibi üç beş tane olmadığını gördük. Kötü bir tecrübeydi hepimize ders olsun.Rabbim beterinden kotusun.

Saat bes gibi birlikte canli yayina cikacaklar ins tek bir agizdan ayni seyler bekliyoruz. Hic yapmafiklari seyi bugun yapmalarini bekliyoruz

Saat bes gibi birlikte canli yayina cikacaklar ins tek bir agizdan ayni seyler bekliyoruz. Hic yapmafiklari seyi bugun yapmalarini bekliyoruz

Umarım bundan sonra bir takım akepeliler kendilerini vatansever ilan etmişken kendileri gibi düşünmeyen diğer partilileri hainlikle itham etmezler .. Bundan çıkarmaları gereken dersler var ve umarım şu ayrıştırıcı kafayı bir an önce bırakıp daha ılımlı bir siyaset izlerler ..

darbe tutmayinca

tayyib tiyatro kurdu kendi oyunu
cocuk askerlere nasil kiydiniz
askerleri oldurdunuz

vs diye haberler cikip halki tekrar dusurmek istiyorlar

Geri