D'Arbanville (Amy)

Konu sahibi son olarak 3066 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspirin`

* Geç bulduğum çabuk kaybettiğim biricik mandalinim :(

* kafalarımızın uyuştuğu kanıtlanmış turuncu :D

Cana yakin icide disida bir olan canim arkadasim.

Benim şirin ortağım , planlarımızın fikir anası :p

Şu an aramızda olmuyan ama hep varlığını hissettiğimiz, Forumumuzun zeki bayanı. benim biricik arkadaşım.

Samimi olSada samimiliğini yazılarıyla değilde hareketleriyle hissettiren birisi :* Seviliyorsun canım .

Ayrıca o çokkkkk şekerrrr :o

Begüm :p

Forumda değer verdiğim vede takip ettiğim insanlardan.Zeki ve realisttir.Sohbet ederken anlatmak istediği mesajı dolandırmadan gayet açıklayıcı birşekilde anlatır.Açıksözlüdür ki en sevdiğim yanıda budur.Değeri bilinmesi gerekenlerden.

Özlenen aranan kız o..
Evet düsrüst ve açık sözlü bu yönü çok hoş :)

Çok severim kendisini. Bitanedir o. Onunla konuşmak ve onu sinir etmek kadar eğlenceli bir şey yok ^^ :p

Forumda sohbetı guzel olan ender arkadaslarımızdan bırtanesı.
Konusurken kelımelerını ozenle secer.pek fazla sohbetımız olmadı ama forumda tanıdıgıma memnun oldugum ender arkadaslarımdan bırtanesı.
Rabbım herseyı gonlune gore versın arkadasım.

sohbet şansımız çok olmasada merak uyandıran isimlerdendir ilk zamandan beri. Eva'nın ikizi aynı zamanda.
Konuşması net ve dolambaçsız olmayan nadir insanlardan..

Beni sevmeyen biri uzun zamandır konuşamadık. iyi birisi (:

Turgut Uyar sevenlerinden kendisi.
Geç fark ettim ama önemli olan güç olmaması. :p

Öptüüm.

Uzun süre sessiz sakin duran yeni yeni sessizligini bozan ( Özlemişim yorumlarını ), aklımda hala soru işaretleriyle kalandır Amy Bakmayın ama siz öyle sessiz durduguna Ör; Bir kaç sözüyle karşısındaki insanın zekasını koyar ortaya...Topragımdır ayrıca :o

Begümmm , ona takılmayı seviyorum :p çok vefalıdır ve unutkandır haha severim kendisini çok tatlıdır Amy

Biz onunla tanismadan uzaktan uzaga guzel iletisim kuruyoruz :D cok güzel tavrı var nerde ne konuşacağıni ve en onemlisi karsisindaki insana kendini savunma gucu cok fazla

Bu kadar guzel ve iyi insan olarak anılan hatirlanan
Dürüst şeker biri işte:) Adana demir sporluysa dahada güzel olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri