Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben cömert insanımdır yeter ki param olsun… hdjdjndAze den istemeyin diyorlar.
Şeytan tüyü ya da Melis verme potansiyeline sahipler angie de cimri sanki o da vermezse, Run bey kupon yapar gene verir o da olmazsa, Karga bey den isteriz artık.
Haberlere çıkmak istemiyorsan Aze'den isteme.. Müge Anlı, Esra Erol dahil tüm gündüz kuşağında fotoğrafın ve gözlerinin üzerine siyah bant çekilmiş vesikalık ile tüm ülke tanır seni.. aman aman.. karga yenir aman istenir işte, ben de cömert sayılırım.Aze den istemeyin diyorlar.
Şeytan tüyü ya da Melis verme potansiyeline sahipler angie de cimri sanki o da vermezse, Run bey kupon yapar gene verir o da olmazsa, Karga bey den isteriz artık.
Aze nin bu mesaja mutlaka cevabı vardır.... sjskshsjHaberlere çıkmak istemiyorsan Aze'den isteme.. Müge Anlı, Esra Erol dahil tüm gündüz kuşağında fotoğrafın ve gözlerinin üzerine siyah bant çekilmiş vesikalık ile tüm ülke tanır seni.. aman aman.. karga yenir aman istenir işte, ben de cömert sayılırım.
ajsahahahahd istanbula tekrar gelince kalacak yerim yok dedin diye sana, bizim bodrumda çadır açarım orada kalırsın arada yemek,su getiririm sana demedim mi.....Haberlere çıkmak istemiyorsan Aze'den isteme.. Müge Anlı, Esra Erol dahil tüm gündüz kuşağında fotoğrafın ve gözlerinin üzerine siyah bant çekilmiş vesikalık ile tüm ülke tanır seni.. aman aman.. karga yenir aman istenir işte, ben de cömert sayılırım.
Bu iyiliği babanın oğlu yapmaz sana Run bir daha düşün...ajsahahahahd istanbula tekrar gelince kalacak yerim yok dedin diye sana, bizim bodrumda çadır açarım orada kalırsın arada yemek,su getiririm sana demedim mi.....
Kim yapar senin için bunu ya.......
Lan bodrumda en son yatan adam öldü.ajsahahahahd istanbula tekrar gelince kalacak yerim yok dedin diye sana, bizim bodrumda çadır açarım orada kalırsın arada yemek,su getiririm sana demedim mi.....
Kim yapar senin için bunu ya.......
O gönlünü severim seninnndara düşersem memleket bizim.
forum kalmaz halimiz.