dar pantolon giyen kız

Konu sahibi son olarak 3451 gün önce görüldü
nasil zihniyetler bunlar:aaa:
İnsanlarin orasina burasina bakmayi verin bi zahmet
Herkes istediğini giyebilir canim isterse ben nasil dar pantolunumu giyiyosam baska biri bol paça giyer zihniyet bozuk olduktan sonra naparsan yap bakar yani insanlarin orasina burasina bakmayi birakin artik ÇOK AYİP :olmaz:

Kimseyi ilgilendirmez ama ten rengi giymesinler ben bile şok :u1:

Bazı kadınlar bu tarz pantolon veya tayt bıle gıyseler , kendılerını o kadar guzel kamufle edıyorlarkı
ınsan taktır edıyor ..
Kendını bılen her kadın herseyı gıymekte ozgur buna kımsenın karısma hakkı yoktur ..

Ya giydiği bir parça ile insanların amacını nerden anlıyorsunuz, gerçekten en çok bunu merak ediyorum
Yine ne anlamlar çıkardınız o güzel aklınızla efendim

Kime ne zararı olduğunu anlamadığım kadındır.
Bazı abazaların "bizi tahrik ediyür" diye karşı çıktığı kadındır ayrıca
Eğer tahrik oluyorsan bakma ? Bu kadar basit

Giyip giymemelerini pek umursamıyorum kendi bilecekleri şey sonuçta, sadece şunu merak ediyorum nasıl rahat edebiliyorlar ben öyle dar bir şeyin içinde sıkılırım bunalırım ya :D

Çok yiyosan acıkma olum bilimlede çelişiyorsunuz.

Geniş pantolon mu var artık hepsi aşağı yukarı dar giyiyor. Bana sıradan , normal geliyor

Yakışan giyer kardeşim ne yani giyiyor diye bakmak zorunda değilsiniz çarşaflanan bir bayana bakan dar pantolon olup olmadığına bakmaz tabii, abaza her yerde abaza. :T:

Dar pantolon giyen erkekten iyidir

Giyebilir size ne

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu site neden insanları ötekileştirip duruyor anlamış değilim.

Endişelenmeyin, kevaşe değiller.
Sadece dar pantolon giymiş oluyorlar/oluyoruz.

Giyer giymez kimene ? Dar pantolonu da elimizden aldılar zaten. Vücut hatları belli olmayan bilekleri görünmeyen erkek nesline hasretiz.

Tabi cınım ne öyle dar pantolon giyiyolar erkek gibi;sx

Geri