Dans müziği önerisi

• Kullanıcı Emare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Duygusal dans müziği önerebilir misiniz nişan da dans için.. benim duygusal bildiğim bi tarkan beni çok sev var.. ben hep keko ayrılık şarkıları dinleyip kendimi depresyona soktuğum için aşk şarkılarına çok uzağım.. sjsms

Duygusal dans müziği önerebilir misiniz nişan da dans için.. benim duygusal bildiğim bi tarkan beni çok sev var.. ben hep keko ayrılık şarkıları dinleyip kendimi depresyona soktuğum için aşk şarkılarına çok uzağım.. sjsms
aşkitom, benim önerimi özelden yazacağım. buradaki diğer kıskançlar araklamasın.......

tarkan beni çok sev'den önce irem derici kalbimin tek sahibine yok muydu ya djfg ilk akla gelen hala irem derici sanıyordum ama tarkan bayrağı devralmış herhalde. zuhal olcay - pervane düşünülebilir, bilemedim.

ben kesin nostaljik bir şarkı ya da kimsenin anlamayacağı bi şarkıyla dans ederdim diye düşünüyorum. ayla dikmen - sensiz yaşayamam tatlı şarkı mesela ama ritim olarak uydurması zor olacağından sanki dans edemiyormuş gibi de durabilir ve bu haset akrabaların olduğu ortamda riskli… bu aralar yalın - onun yolu şarkısı çok popüler seçeneklere eklenebilir. stres oldum çıkıyorum konudan, çok şarkı var asla seçemedim.

tarkan beni çok sev'den önce irem derici kalbimin tek sahibine yok muydu ya djfg ilk akla gelen hala irem derici sanıyordum ama tarkan bayrağı devralmış herhalde. zuhal olcay - pervane düşünülebilir, bilemedim.
İrem Derici o şarkıyı düğünlerde çalsın diye yapmış djdkk

Geri