Danilo Zanna'nın restoranında 7 kişilik kahvaltının fiyatı gündem oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
MasterChef Türkiye ile geniş kitleler tarafından tanınan İtalyan şef Danilo Zanna'nın restoranında 7 kişinin yaptığı kahvaltının fiyatları sosyal medyada gündem oldu.

Yemek fiyatlarının alıcı algısını bozduğu bu günlerde lüks ve sıradan restoranlar arasındaki farklar da tartışma konusu oluyor.

Sözcü'de yer alan habere göre; İtalyan şefin restoranında 7 kişinin kahvaltıya 17 bin 528 lira ödediği hesaba yapılan yorumların bir kısmı şöyle oldu:

"Çok ucuz hayatta gitmem",
"7 kişinin bu kadar yiyebilmesi normalse hesap da normal"
"Gayet normal fiyatlar"
"Asgari ücretin biraz üstünde"
"Çok uygun, her sabah oradayım artık"
"Servis ücreti ne gıcık şey!"
"Bu fiyatları İtalya'da yapsın, kapısına maliye gider..."

Kaynak

1733294431730-yeni-proje-12.jpg

masterchef-danilo-nun-restoranindaki-fiyatlar-18117326_4943_m.jpg

Kahvaltıda Danilo’yu mu yemişler?

Napsın ülkenin gidişatına ayak uyduruyor oda Türkleşmeye çalışıyor helal :)

Özel sunumlar da eklenince fiyat yükselmiş ve mekana göre değişse de kişi başı 1000 lira altında kahvaltı yapacak yer bulmak zor.

Normal fiyatlar bunlar. Çok yemişler sadece jdjdh

7 kişilik kahvaltı pahalı geliyosa 6 kişilik yapsınlar

Espressonun 95₺, americanonun ise 375₺ olması biraz fantastik olmuş. Americanonun suyu Fiji Water falan değilse pek manalı değil. Espressonun fiyatı 200₺ yapılarak bu sorun çözülür. Bunun dışında fiyatlar klasik tokatçı mekan fiyatı.

fiş içerisinde ekstra bir servis ücreti var, o kadar. 7 kişi diyor; kişi başı ortalama 2500 TL. normal fiyatlar artık bunlar.

Nası normal fiyat bunlar. Normal falan değil. Bir gerizekalı bu parayı verir tosta

biz fakirlerin arasında gündem olmuştur o. zenginler için gündem olacak bir durum yok ortada.

kaldı ki dışarıda kahvaltıya gidip de para veren insanlara anlam veremiyorum. kahvaltı lan bu. 2 yumurta da kıramıyorsan, ne bileyim çay suyu da koyamıyorsan yaşama abi sen zaten. öl yani. kahvaltı dediğin nedir abi? 2 peynir, zeytin, ekmek....... haa manita durumları olur, bak o başka. ama kendim ya da 3-5 arkadaş toplanıp da kahvaltıya gitmeyi çok saçma buluyorum. toplan abi birinizin evinde, kahvaltının kralını yaparsın bak, kralını. ha diyeceksiniz ki abi kırk yılın başı dışarıda da bir aktivitemiz olmasın mı? olsun tabi ama ben şahsen kahvaltı kültürüne karşıyım..... abi dışarıda bir şeye para vereceksem bu ya öğle yemeği içindir ya da akşam yemeği......
evin hemen karşısında ve caddenin karşısında olmak üzere 2 tane kahvaltıcı var mesela. 2 kere gittim ve ondan sonra o saçma paraları verdikten sonra anladım bu işin saçmalığını.

Servis ücretini anlamıyorum önceden var mıydı sonradan çıktı?
Masada oturma süresi mi neden küsuratlı bide?
Bir kahvaltı için hesap çok zaten.

Geri