Daniele Santarelli

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İtalyan baş antrenör.
Filenin Sultanları’nın yeni koçu olacağı söyleniyor.
Lütfen doğru olsun.
Fındık suratlı, tatlı şeyyy
Belki kupa Santi ile gelir. Amin <3

.ddddd
Ah angie..bir Daniele Ganser olamaz bemçe.

angie kör olabilir mi? adamda italyan yakışıklılığı/tatlılığı yok. giovanni hocam daha iyiydi.

Üzgünüm ama bunu senden beklemezdim angie sen zevkli kızsın nasıl yapabildin bunu :(

Gui çok kindardı. Ben santinin adaletli bir dağılım ile iyi bir şeyler yapacağına inanıyorum.

Ben guitettiyyi seviyorum iyi bir teknik adam ama elemelerdeki heyecanı yoktu artık değişim iyidir galiba o da sırbistana gidecekmiş

voleybol milli takımına kötü burunlu ve italya'nın en çirkin erkeklerini bulup getirmemizin yaradığını düşünürsek güzel transfer. şaşırtıcı da. bence santarelli geldiğine göre, bosko'yu da türk yapmaya zorlayıp kupaları silip süpürmeliyiz. bazen hocalar ne kadar iyi olursa olsun, o takımla yapacakları bir noktada bitebilir, guidetti ile biraz öyle oldu. yenilenme şarttı, umarım daha güzel başarılar görürüz.

voleybol milli takımına kötü burunlu ve italya'nın en çirkin erkeklerini bulup getirmemizin yaradığını düşünürsek güzel transfer. şaşırtıcı da. bence santarelli geldiğine göre, bosko'yu da türk yapmaya zorlayıp kupaları silip süpürmeliyiz. bazen hocalar ne kadar iyi olursa olsun, o takımla yapacakları bir noktada bitebilir, guidetti ile biraz öyle oldu. yenilenme şarttı, umarım daha güzel başarılar görürüz.
Boşko konusunu ciddi yazdıysan devşirme için hiç milli takım seçmemiş olması gerekiyor. Ayrıca melissa vargas’ı devşirdik ve 2023’te turnuvalarda oynayabiliyor artık. Sadece ebrarın keyfine ve formuna kalmadık.

Fenerbahçeliler voleybola erken geçmiş :d
Bizim takımın sorunun antrenör değişimi ile çözüleceğini sanmasam da yeni bir hava lazımdı. Bize futbolun Ronaldo'su, İtalya'nın Egonu'su gibi bir şey de lazım. Kritik eşikleri aşamıyoruz.

Fenerbahçeliler voleybola erken geçmiş :d
Bizim takımın sorunun antrenör değişimi ile çözüleceğini sanmasam da yeni bir hava lazımdı. Bize futbolun Ronaldo'su, İtalya'nın Egonu'su gibi bir şey de lazım. Kritik eşikleri aşamıyoruz.
Melissa Vargası devşirdik daha napalım

Isim melodik yalniz
Santarrrrellllli.

Geri