Damsız girilmez...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yanında partnerin olmadan girilemeyen mekanların yaptığı içeride sarkıntılığa sebebiyet vermemek için aldığı önlemdir..

" Damı aktarıcam " deyip girmeye çalıştığım yıllar ..

erkekler icin uzuldugum durum :D

güvenlikle kanki olma durumu

Bütünü itibariyle cinsiyet ayrımcılığına girer ama pratikteki gerekliliği göz önüne alınınca pek umursanmaz.

Bu sisteme "Kızlı Geçiş Sistemi" de denir.

Eski sahibi olduğum mekanımın holünde şöyle yazıyordu

"Damın yoksa yanında
ne işin var barımda?"

-M&M Bar Sahibi Mastor​

• Wow
Tepkiler: ne
Eğlence mekanları dışında özel plajlarda da uygulanıyor veya tek gelen erkekleri ayrı bir bölüme alıyorlar çünkü maalesef bazı erkekler bu tip mekanlarda haddini aşıp rahatsızlık verebiliyor.

Üniversitedeyken bizim kızlarla gece klubüne gitmiştik bir keresinde. İki ya da üç masa arkadamızda kavga çıkmıştı o gece de. Arkamı döndüm bir baktım, ortada bir boşluk açılmış ve kavga bizden yana doğru geliyor. Bizimkilere bağıra çağıra dedim ki, geri açılın da bir koridor açılsın. Şuradan bir uzaklaşalım. Ama kime diyorsun, bunlar hâlâ daha bakalım ne olup bitiyor diye izleme derdindeler. Ben çıkan kavgaya arkası dönük bizimkileri ileri ileri ittirmeye ve uzaklaştırmaya çalışıyorum, bizimkilerse tam aksine meraklı melahatçılıktan beni kavgaya doğru ittiriyorlar.

Çok geçmeden korktuğum başıma geldi tabi. Fırlatılan şişelerden biri sırtıma, diğeri omzuma isabet etti. Güvenlikteki çocuklar üniversitenin rugby takımında oynuyorlardı, mevzu büyümeden olay yerine intikal edip gerekeni yaptılar. Bizim kızlara kalsa, ben öyle böyle bir sopa yemezdim o gece.

İstanbul'da eskiden gittiğim Büyük Liman plajına artık damsız girilmediğini öğrendim, şaşırdım. Bir bu eksikti

Erkeği olmayan kadınlar giremiyorsa büyük sıkıntı. Ama hem erkeksiz kadın hemde kadınsız erkek giremiyorsa okey iyi fikir.

Kadınların herhangi bir yere yalnız ya da yanında erkek olmadan gitmesi durumunda, bazı erkekler tarafından rahatsız edilmesi nedeni ile alınmış bir önlem ve keşke gerek duyulmasaydı ancak ne yazık ki bu durumu yaratan erkekler her an her yerde bulunabiliyorlar.

Geri