Damla Sakızı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kahve, dondurma, muhallebi gibi hangi ürüne dahil edilirse edilsin çok farklı ve hoş bir tad veriyor. Damla sakızı aynı zamanda mide rahatsızlığı olan kişilerde tedavi edici etkiye de sahip olup tüketim şekline göre faydaları çeşitlenmektedir.

Damla sakızlı dondurma ile kağıt helva ikilisini çok seviyorum ve bu ikili ile dondurma sezonunu açtım.

Allah askina Lefty hanimcim yapmayin. Herseyin tadini bozuyor damla sakizi katir kutur :s

Bahsettiğim aroma olarak kullanımı ancak çiğneme yolu ile tüketenler de var, o şekilde denemedim.
Lokum, kahve, dondurma, muhallebi, kurabiye, reçel, tatlı çeşitleri v.s olarak lezzetini çok beğeniyorum.

Kahvede bayılıyorum kattığı aromaya başkada denemedim hatırlamıyorum

Hiç sevmiyorum hiç bir sütlü tatlı da vardı o günden sonra onu da yiyemedim zaten

Ben kahvesini içmiştim. Sanki kahveye sakız koyulmuş gibi rahatsız edici idi. Ben de sevemeyenlerdenim.

Damla sakızlı dondurma ile naneli çikolatalı dondurmayı birlikte ikram ettiler ve naneli dondurmayı da çok sevdim.

Gerçek damla sakızı ile yapılan ev dondurması yemedi iseniz damla sakızlı dondurma yedim demeyiniz, lütfen demeyiniz, lütfen.

Damla sakızlı Türk kahvesi güzel oluyor

Geri