Damla Aslanalp Kimdir - Damla Aslanalp Biyografisi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
Nergiz+Damla+Aslanalp+güzel.jpg

1990 yılında Almanya'da dünyaya gelen Nergiz Damla Aslanalp 1.75 boyunda ve 50 kilodur. Saç rengi kestane ve göz rengi yeşildir.
2013 Miss Turkuaz güzellik yarışmasında 3.'lük elde etmiştir. Elde ettiği bu derece ile dikkatleri üzerine çekmiştir.
Mahsun Kırmızıgül'ün Kadim Dostum dizisinde başrol oynayacak. Mahsun Kırmızıgül güzel oyuncusuna çok güvendiğini yeni Hürrem diye nitelendirerek anlatıyor.
Mahsun Kırmızıgül bu konuda şunu söylüyor:"Damla'da Meryem Uzerli havası var. Türkiye'nin yeni Hürrem'i olacak o."

İlk oyunculuk deneyimi de Mahsun Kırmızıgül'ün dizisi başrollerinde Murat Eker ve Ilker Aksum'un oynadığı Kadim Dostum olacak.

Kadim Dostum dizisinde başrol oynayan Damla Aslanalp şimdiden gündeme oturdu. 1990 yılında Almanya ’da doğan Damla Aslanalp kimdir diye arama sorguları, her geçen gün daha popüler olmaya başladı. 23 yaşında Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında 3. Olan Damla Aslanalp ismini böyle duyurdu.

Mahsun Kırmızıgül 130 adaydan onu seçti Mahsun Kırmızıgül’ün bu sezon başlayacak olan iddialı yapımı Kadim Dostum isimli dizide başrol oynayacak olan Damla Aslanalp’in Türkiye ’deki popülerliği hızla artıyor.

Oldukça güzel bir hatun kişisi. Ne yalan söyliyim yabancı zannediyordum. :p

Filinta dizisinde Onur Tuna ile Lara karakterini canlandıracak.

Damla Aslanalp Kimdir?

Ekranların genç ve başarılı isimlerinden birisi olan hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkat çeken Damla Aslanalp, çok fazla yapımda yer almamış olmasına karşın bugüne kadar yaptığı çalışmalar sebebiyle merak edilen isimlerden birisidir. 1990 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Damla Aslanalp ya da tam adı ile Nergiz Damla Aslanalp, 2013 tarihinde Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında elde ettiği üçüncülük ile tanınmıştır.

2014 yılında yayınlanması planlanan ve Mahsun Kırmızıgül eşliğinde çekilecek olan Mardin İşi isimli yapım için seçilen Damla Aslanalp, Ağustos ayında çekimleri yapılması planlanan yapımın Kadim Dostum olarak değiştirilmesinden sonra İlker Aksum, Murat Eken, Tarık Pabuççuoğlu ve Arif Erkin gibi isimler ile kamera karşısına geçmiştir.

Kadim Dostum isimli çalışmasından sonra oyunculuk kariyerini ekranlarda sürdürmeye karar veren Aslanalp, 2014 tarihinin son dönemlerinde TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan Filinta isimli projede kamera karşısına geçmiştir. Bu dizide Lara Zaharyas isimli karaktere hayat veren Aslanalp serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Onur Tuna ve Naz Elmas gibi isimler ile birlikte çalışmıştır.

Aktif kariyeri içerisinde henüz çok fazla yapımda yer almamış olmasına karşın, dahil olduğu projeler ile kısa süre içerisinde tanınan Damla Aslanalp, aynı zamanda bu yapımlarda usta isimler ile çalışma fırsatı yakalayarak oyunculuğunun gelişimi adına oldukça önemli bir fırsat elde etmiştir.​

Kadim Dostum Dizisi Hanna Kimdir - Damla Aslanalp Biyografisi

damla aslanalp boy kilo, damla aslanalp boyu, damla aslanalp dogum tarihi, damla aslanalp kac kilo, damla aslanalp kac yasinda, damla aslanalp kimdir, damla aslanalp oynadigi diziler, kadim dostum dizisi hanna

zrPY29.jpg

Mahsun Kırmızıgül’ ün yazıp yönettiği Kadim Dostum dizisi için Almanya ‘ da düzenlenen oyuncu seçmelerinde Meryem Uzerli havasını yaşatan Damla Aslanalp, Mahsun Kırmızıgül ün bu iş için güvenini kazanmış. 130 kişi içinden seçilen Damla Aslanalp Kadim Dostum dizisinde başrolü kapmış ve ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Asıl adı Nergiz Damla Aslanalp 1990 yılında Almanyada doğmuştur. 2013 yılında düzenlenen sadece Türk kızların yarıştığı Miss Turkuaz yarışmasında 3. oldu.

Türkiye’nin yeni Hürremini bulduğuna inanan Mahsun Kırmızıgül şu sıralar Damla Aslanalp’ın oyuculuk eğitimi almasını sağlamış ve tüm sosyal medya ile olan bağlantısını kopartmış. Dizide Damla Aslanalp’e İlker Aksum, Murat Eken, Tarık Papuççuoğlu, Arif Erkin Güzelbeyoğlu eşlik ediyor. Her hafta çarşamba günü fox tv de izleyenlerin karşısında alıyor.

Kırlangıç Fırtınası Maral Kimdir - Damla Aslanalp Biyografisi

damla aslanalp boy kilo, damla aslanalp boyu, damla aslanalp dogum tarihi, damla aslanalp kac kilo, damla aslanalp kac yasinda, damla aslanalp kimdir, damla aslanalp oynadigi diziler, kirlangic firtinasi maral

g2PA85.jpg

Adı Soyadı: Damla Aslanalp
Yaşı: 27 (02.12.1990)
Boyu: 1.64 m
Kilosu: 55 kg
Burcu: Yay
Göz Rengi: Mavi
Sevgilisi: Yok
Doğum Yeri: Almanya

Kırlangıç Fırtınası dizisinin Fahriye Evcen'e benzeyen yıldızı oyunculuğuyla yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Damla Aslanalp, 1990 yılında Almanya’da doğmuştur.
Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasına 2013 yılında katılmış ve üçüncü seçilmiştir.
Mahsun Kırmızıgül’ün keşfetmesi üzerine 2014 yılında Kadim Dostum dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
Daha sonra Filinta ve Hayat Sevince Güzel dizilerinde rol almıştır.
Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Fikret Kuşkan ve Emel Çölgeçen’in paylaştığı Kırlangıç Fırtınası dizisinin kadrosunda yer almakta ve Maral karakterini canlandırmaktadır.

Geri