Damat Bohçasına Neler Konulur?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
damat bohçasına neler konur
damat bohçasına neler konulur
damat bohçasına konulan şeyler

Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohçasına neler koyulur hemen sizlere bildiğim kadarını ekliyorum tabi bu yörelere adetlere göre değişebiliyor ama genelde damat bohçasında bulunması gerekenleri şöyle sıralıyabiliriz..
Damada iç çamaşırı takımı, çorap, 3 adet 3 renk iç çamaşırı 3 er tane den 2 ayrı model, havlu, seccade, tespihlik, ayakkabı, terlik, ayakkabı ve terlik torbası, nişanda ya da nikahta bir takım elbise ve elbise torbası bohçayla bir örnek takım, tıraş takımı elektrikli, parfümü, deodorantı, kolonyası, yazlık ve kışlık pijama takımı, ropdöşambır yani sabahlığı kışlığı ve yazlığı, süveter ya da hırka, kemeri, cüzdanı, anahtarlığına kadar koyabilirsiniz.

Ropdöşambır giyen damat istemiyoruz :kiki:

Artık damat bohçasına bu kadarını bile koymuyorlar ve daha fazla şey istiyorlar :D

Ropdöşambır koyan sevgili kızlar. .kızlarımız. .

Hala varmı bu tür adetler :T:
Olmaz olur mu bea,çeyiz bile yapılıyor bizde erkeğe :p Mesela benim 3 sandık çeyizim var,valide hanım sağolsun herşeyin üç tanesinden almış :p

Bu iletiylede forumdaki bayanlara ince bir mesaj göndermiş oluyorum :p

Olmaz olur mu bea,çeyiz bile yapılıyor bizde erkeğe :p Mesela benim 3 sandık çeyizim var,valide hanım sağolsun herşeyin üç tanesinden almış :p

Bu iletiylede forumdaki bayanlara ince bir mesaj göndermiş oluyorum :p

:kiki: yok artık 3 sandık mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri