Damat albayrağın Kıpraşmalı Yüzüğü Gelmiştir

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1217 gün önce görüldü
Berat Albayrağın özel hayatı üzerinden bel altı vurarak saldırmak büyük şerefsizlik demiş bizim sahte Süslümanlar.
Şortlu kadına , şort giydi diyerek saldırmak, 9 aylık bebeğe ve 45 erkek çocuğuna tecavüz SİZİN ŞEREFİNİZ.!!! ;)
Damadın gıpraşmalı yüzüğü için bayilikler verilir.!! :D :D ;)
'Redhack Berat Albayrak'ın
Amazondan sipariş ettiği sex oyuncaklarını
Faturalarıyla beraber yayımladı.
Üstelik tarih 2012 ramazan ayı.'

14671289_1422223241141124_7960241452086546559_n.jpg

Sosyal medya günlerdir damadın bu haberiyle çalkalanıyor .. Şaşırdım mı ? Hayır ..

Photoshop olduğunu anlamamak tam manasıyla ahmaklık, burda Ps ile uğraşanlara tarif edin istenilen ismi servis edebilirler renk ayırt ediciyle fon renk koduyla ismi boyayıp aynı font ile isim yazıyorsun üstüne.
Evet şerefsizlik yapılmış, hele ki ***** kaseti durumuyla lider değişmiş embesillerin bu tavrı sergilemesi ayrı bir şerefsizlik diye düşünüyorum.

Özel hayatı alet etmek tabii ki yanlış. Aynı şeyi Deniz Baykal için de söylemiştim.
Deniz Baykal'ın seks hayatı başkadır, siyasi hayatı başkadır. İkisini farklı kulvarda değerlendirmek gerekir.

Ayrıca şöyle bir şey var ki, şort giyen kadına şort giydiği için müdahele etmek, hiç bir ideolojiyle özdeşleştirilemez. Tıpkı şortlu bir adamın camiiye girerek, imamı tartaklaması gibi. Kısacası bir bağlantısı yok.

Berat Albayrak'a ait bu görüntülerin fotoşop olduğuna dair iddialar da var. Kesinlik durumu yok.

Yav yalan dolan işler. Yalan dolan olmasa da boşbeleş derdim. Buradan biyere yurunmez kaldı ki bundan bende de vardı. Hayatımda bu kadar gereksiz bi aparat görmedim

Corona ben de aldım bir tane. Lazım olur belki. :D

jBOW4W.png

bundanda almışmıdır acaba

Yumu%C5%9Fak-A%C4%9F%C4%B1z-Çiftler-Için-Yeti%C5%9Fkin-Oyunlar%C4%B1-Fi%C5%9F-Topu-Gag-Feti%C5%9F-Erotik-Seks-Ürünleri-Oyuncaklar-Kad%C4%B1n-Ve.jpg

Bak işte hepimizde varmış. Demekki ihtiyaç :D

Eğer iddialar doğruysa, ki bence doğru, ahlâksızca olan şeyi söyleyeyim; Davutoğlu'nun eşinin elini inançlarım izin vermiyor diyerek sıkmamak, ama büyük ihtimalle eşinden başka kadınlarla yardımcı aletler vasıtasıyla fanteziden fanteziye koşmak xd

la bi bende böyle şeyler yok :D

Geri