Damarda Akan Kandır Evlat...

Konu sahibi son olarak 2546 gün önce görüldü
Lima
Geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerim.
Sigara ile ilgili en büyük sorun, çevresel faktörlerin yarattığı farka ilave olarak bazı genlerin nikotin bağımlılığına yatkınlığı tetikliyor olmasıdır. Başka etkenler de devreye girince bazı insanların bağımlı olması kaçınılmaz olduğu gibi bırakmakta da çok zorlanıyorlar. Beyinde bazı bölgeleri aktifleştiren bu genlerin tam tespiti için çalışmalar devam ediyor.

Annem hep der En büyük pişmanlığım Şu hayatta Sigaradır. 28 yaşındayım 1 kez içmedim Buda Anneme en büyük Gururdur. Keşke demek istemezdim ama keşke içmeseydim der.

Çok teşekkur ederim Lefty

Annem hep der En büyük pişmanlığım Şu hayatta Sigaradır. 28 yaşındayım 1 kez içmedim Buda Anneme en büyük Gururdur. Keşke demek istemezdim ama keşke içmeseydim der.

Çok teşekkur ederim Lefty

Kardeşim kanser tedavisi görmüştü, çok şükür atlattı ancak o dönem sigarayı mecburen bırakması gerekmişti. Peki sonra ne oldu dersin? Sağlığına kavuşur kavuşmaz ilk işi tekrar sigaraya başlamak oldu, ne yazık ki bu öyle bir illet ki en aklı başında insanı bile kendine esir edebiliyor.
Sağlık elden gitmeden tedbir almayı çoğumuz başaramıyoruz maalesef...

Kardeşim kanser tedavisi görmüştü, çok şükür atlattı ancak o dönem sigarayı mecburen bırakması gerekmişti. Peki sonra ne oldu dersin? Sağlığına kavuşur kavuşmaz ilk işi tekrar sigaraya başlamak oldu, ne yazık ki bu öyle bir illet ki en aklı başında insanı bile kendine esir edebiliyor.
Sağlık elden gitmeden tedbir almayı çoğumuz başaramıyoruz maalesef...

Kesinlikle Çok Haklısınız Lefty Annemde az toparlasın bırakın paketi eve karton karton sigara girerdi . Şimdi artık onu dinlemiyoruz Öyle yapmak zorundayız Yoksa Avuçlarımızdan Kayıp Gidicek :(

Kardeşinizede Çok Geçmiş olsun Umarım yenilemez hastalık ve Hep Mutlu olursunuz. Keşke İçmese keşke :(

Geri