Dalan Şampuan Nasıldır?

Konu sahibi son olarak 3176 gün önce görüldü
gel böyleeeee.

madem ipini koparan osurukunun değişen rengine kadar yardim ister hale gelmis, bundan boyle zirt pirt burdayim. beyninizi sevicem simdi durun.

simdi yegen, birak sakayi, efendi ol. marketten sey aldim. dalan şampuan. fiil anlaminda degil, ismi dalan olive mi ne oyle bisey. zeytinyağlılar gurubundan. bunun diger reyonda duş jelini gordum. onu da aldim. dedim heralde bunlar iyidir. ama bi halt bildiğimizden değil. var mi kullanan bu pıtırcıkları yegen? memnun oldunuz mu?

duş jeli önerisi mi istiyorsun sen şimdi nedir, palmolive güzel kaliteli ben ondan alıyorum

dayım sana kükürtlü sabun öneririm. duş jeli zeytin yağı sosyete işi. delikanlıyı bozar. kükürtlü sabun on numara. doğal ve ağır kokuyor. pamuk gibi değil demir gibi yapıyor cildini. çileksi bi dokuya kavuşursun

dayım sana kükürtlü sabun öneririm. duş jeli zeytin yağı sosyete işi. delikanlıyı bozar. kükürtlü sabun on numara. doğal ve ağır kokuyor. pamuk gibi değil demir gibi yapıyor cildini. çileksi bi dokuya kavuşursun

yazdim kenara, deneyecem yeğen.

kedi çakması was here. konu buram buram kedi çakması kokuyor. dayı senden böyle bir konu beklemezdim ):

yegenim onlara tepki olsun diye konuyu actik diyoruz zaten. yorum yapmış olmak için yapmayin. sizi de de 1 haftadır karamuratla bana benzetenler oluyo. naber lan cakma diyo muyuz djakajsl

Dün markette gözüme ilişti "dalin" diye okudum. Sonra fark ettim ki kesin bilerek yapmışlardır.

bkz: algıda organizasyon
bkz: serbest çağrışım

Yalnız, hocu genşleri örseleyecek yorumlar yapma litfen :/ gururları kırılıyor sonra. Bırak ağabeylerinin izinden gitsinler asfjf .d

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri